Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието
През януари родната дръм енд бейс формация H.M.S.U. навършва 12 години. По традиция събитието ще се отпразнува с мащабно парти на 22–ри януари в столичния Парти център 4КМ. През годините рожденният ден на H.M.S.U. се е утвърдил като едно от най-дългоочакваните и качествени музикални събития в страната. Всяка година заедно с рожденниците празнуват над 1500 души, а броят им продължава да расте.

И тази година феновете на дръм енд бейс музиката няма да останат разочаровани. До момента са потвърдени две международни участия – на Logistics и на DJ SS от бранда World of Drum&Bass. За поредна година организаторите дадоха възможност на меломаните да изберат третия гост на събитието. В гласуването можеха да вземат участие всички потребители, регистрирани на уебсайта на организацията, www.HMSU.org . Феновете избираха измежду 12 артисти от световна класа, които до момента не са посещавали България. Гласуването приключи на 12-ти декември и начело са: Temper D, Jade, DJ Fresh и Camo & Krooked. Организаторите обещаха, че за събитието ще бъде поканен първият свободен за датата артист. Името му ще бъде потвърдено официално възможно най-скоро.

Освен специалните гости на сцената ще се изявят и рожденниците от H.M.S.U. в пълен състав – Cooh, Ogonek, Mocks, Konspirator, Targy, acidtrip и EXo.

Билетите са в продажба от 13-ти декември в столичните магазини: 4:20 Shop (ул. Пиротска 61, София), OnlineTrading (бул. Цар Борис III 93-95, София), Vision (бул. Мария Луиза 55, София), Dukan Meloman (ул. 6-ти Септември 7a, София), BreakPoint (ул. Гурко 72, София), BreakPoint (Мол "The Boulevard" Младост 1A, София) и онлайн за останалата част от страната през мрежата на www.EVENTIM.bg . До първи януари билетите са на цена от 15лв., а до датата на събитието – 20лв. Цената на входа е 25лв.


Повече информация на www.HMSU.org , както и на facebook страницата на събитието: http://www.facebook.com/event.php?eid=146569145392883