Зареждане...

Дата на събитието

Детайли за събитието

ГРУПА КОНКУРЕНТ ще отбележи своя 30 годишен юбилей с грандиозен концерт в зала Уиверсиада на 11.11.2017. В концерта ще вземат участие известни български рок музиканти, стартирали кариерата си в Конкурент. На огромни екрани ще има възможност да се видят архивни кадри от историята на групата. Специални гости ще бъдат емблематични имена от българската музика: Милена Славова, Йордан Караджов (Сигнал), Атанас Пенев и Славчо (БТР), Кольо Гилъна (Контрол), Дичо, Звезди (АХАТ), Стоян Захариев, които ще изпеят през своята призма парчета на Конкурент.

За всеки закупен билет феновете ще получат на влизане в залата подарък специално издаден диск с най-емблематичните песни на групата. Също така ще бъде изтеглена томбола и три билета ще получат ваучер за двама души в 4 звезден хотел в Банско.

В концерта ще бъдат изсвирени песни от цялата дискография на Конкурент, оставили диря в българската музика като Дай ми време, Мама, Паяка, Конницата, Дай шанс, Аз съм твоя вечен конкурент, Нещо влажно, На кой му дреме и още много други. Очакват ви и още изненади, които ще бъдат поднесени постепенно с наближаването на концерта.

Карта
  • Universiada Hall

    2 Shipchenski prohod
    1000 Sofia

    %D0%A3%D0%BD%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%B8%D0%B0%D0%B4%D0%B0