Зареждане...

Дата на събитието

Детайли за събитието

Тоника Домини празнува юбилей с мащабен концерт и Симфоничния оркестър на БНР Грандиозният мега спектакъл на 14-ти април 2018 в Арена Армеец

 

Любимото трио на всички българи Виолета Гюлмезова, Красимир Гюлмезов и Ева Найденова от „Тоника Домини“, и организаторите от City Entertainment, обявяват юбилеен концерт на групата, който ще се състои на 14 април 2018г. в зала „Арена Армеец”, София.

С мащабното събитие ще бъдат отбелязани 45 години  на сцена вокална група „Тоника” и 35 години група „Домино”.

Двойна годишнина и любовта на хората са основните причини „Тоника Домини” да организират юбилейния концерт и да зарадват всички свои почитатели.

За пръв път на сцената на „Арена Армеец“ групата ще изпее над 20 от емблематичните си песни, надживели времето си с нов аранжимент в акомпанимент на Симфоничния оркестър на Българското национално радио.

В 2-часовия  мега спектакъл ще се включат и някои от най-големите звезди на България. А първата обявена гост звезда е  Нели Рангелова.

 

„Щастливи сме, да се срещнем отново с нашата публика и то с такъв двоен повод. Няма по-голяма радост от искрите в очите на нашите почитатели!” - споделя от групата.

Билети за концерта на „Тоника Домини“ могат да бъдат закупени на Eventim, а първите  200 щастливци ще получат и специална изненада – диск с автограф.

Коледна промоция - до Коледа за всеки закупен билет получавате подарък - диск с автограф на входа на събитието.

Карта
  • Sports hall "Arena Armeec"

    Asen Yordanov Blvd.
    1000 Sofia

    bul.%20%22Asen%20Yordanov%22%2C%20Sofia%2C%20Bulgaria