Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Вземете билетите си скоро, защото са ограничен брой. Можете да ги закупите онлайн, както и в партньорската мрежа на Евентим (OMV, Technopolis, Orange и др.)

 

Пригответе се за един вълнуващ ден във филмово студио "Ню Бояна"!

Гладиатори срещу полицаи, зомбита срещу пехотинци, а за финал - взрив на истинска кола.

Насладете се на разнообразни сценични битки и усетете какво е да си на снимачната площадка. Научете какви бойни техники прилагат каскадьорите в екшън филмите. Ваш гид в незабравимото приключение ще бъде специалният ни гост - холивудският кино творец Кийт Страндбърг.

Добре дошли зад кулисите на екшън кино магията!

 

ПРОГРАМА:

 

10:00 – 10:30 Гостите пристигат и се настаняват на декор Ню Йорк

 

10:30 – 11:00 Ръкопашния бой в киното

Декор Ню Йорк: Кийт Страндбърг обяснява как ръкопашният бой се подготвя за екран. Каскадьори демонстрират бойни техники. Кийт обяснява подробно за бойната хореография и координацията на каскадите.

 

11:10 - 11:40 Битка на гладиатори срещу специални части

Декор пред американските къщи: Кийт говори за различни бойни техники с хладни и огнестрелни оръжия. Следва битка между гладиатори и специални части – кой ли ще победи? Ще получите подробни разяснения относно методите, по които се снимат подобни бойни сцени. Къде се позиционира камерата, как се монтират тези сцени, какво трябва да знаят актьорите, какво трябва да знаят каскадьорите и с какво трябва да е наясно публиката?

 

11:40 – 13:00 Обедна почивка

 

13:00 - 13:30 Войници срещу зомбита

Екшън сет: Военните пристигат със своя джип и са нападнати от зомбита. Кийт ще разкаже, какво е необходимо да се знае, когато в сцената са включени и превозни средства и как това усложнява каскадите и работата с актьорите.

 

13:40 – 16:00 Сцена с взривяването на колата

Декор арена: Кийт представя сценария за екшън сцена, която са разписали участниците в майсторския му клас в събота. Заснемане на диаложната сцена. Подготовка и заснемане на планираната екшън сцена с взрива.

 

*Деца до 9-годишна възраст влизат безплатно.
**Събитието е подходящо за деца над 5 години.

 

За гостите на събитието е осигурен безплатен паркинг. С градски транспорт, до нас можете да стигнете с автобус №64, спирка Киноцентър. Адресът е: София, ул. Кумата 84

На място ще можете да закупите храна и напитки.