Зареждане...

Дата на събитието

Сортирай резултатите

location

Детайли за събитието

Aniplay комбинира в себе си театралното изкуство, драматургията и артистичната оригиналност с шарения свят на японските аниме и манга, видеоигрите, киното и комиксите.

Събитието е фокусирано върху изкуството косплей - комбинация от самостоятелно изработени костюми и "play" - артистичното вживяване в образа на познати и любими герои. По време на събитието косплейъри със самостоятелно изработени костюми и реквизит ще изиграят няколко миниспектакъла по собствените си авторски сценарии.

Освен пиесите, на Aniplay ще има и косплей ревю. В него участниците дефилират със своите косплей костюми. След края на шоуто косплейърите ще могат да се възползват от професионалния фотокорнер, а публиката ще може да се снима с любимите си косплейъри.

Домакин на Aniplay за трети път ще бъде Sofia Event Center, като на разположение на участниците и публиката ще бъдат всички 4 огромни зали, предоставящи сценки, костюми и щандове.

Повече за Aniplay можете да научите във фейсбук страницата на клуб Nakama - https://www.facebook.com/nakamabg , както и в събитието във Facebook - https://www.facebook.com/events/802323046614111/

Карта
  • Sofia Event Center, Paradise Mall

    Бул.Черни връх 100
    1000 София

    bulevard%20%22Cherni%20vrah%22%20100%2C%201407%20Sofia%2C%20Bulgaria