Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Първият Балкански Бал ще изригне на 02 март в зала „Арена Армеец“ от 20:00 ч. - тържествен и с невиждана пищност!

Уникалното събитие за България обединява любимите балкански ритми и кулинарни вкусове, шоу и танци, емоции извън контрол и ВИП класа на организация. Емблемите на сръбската музика ще наелектризират гостите с личните си оркестри, танцьори и именити виртуози от Балканите. Балът е свръх есенция на балканската култура заедно с висококачествено меню, създадено от едни от доказани майстори. Събитието е смела комбинация от концерт, ресторант и дискотека на едно място. Организацията е с огромен замах, дух и темперамент, и с амбицията да надмине очакванията ни!

Впуснете се в зрелищните приключения за духа и сетивата!

Организаторите от „Balkan Music” обещават незабравима емоционална атмосфера на всички участници и зрители: „Ще пренесем публиката в невиждана симбиоза между ресторант, клуб и кафана!”

 

Уникалността:

1. Грандиозен концерт и спектакъл, ресторант и бал в едно!

2. За първи път Бал, който обединява музиката на братски територии с най-мащабната компилация от звезди!

3. 8 часа концерт, пир на корем, богата шоу програма с висша кулинария, всичко от ВИП класа!

4. За първи път в зала „Арена Армеец“ ще се сервира храна и напитки в епицентъра на събитието!

 

Програма:  

2 Март, четвъртък, от 20:00 ч. до 04.00 ч. сутринта на 3 март.

ВИП кетъринг по време на Първият Балкански Бал.

 

Място на провеждане: зала АРЕНА АРМЕЕЦ София

 

Участници:

  • Индира Радич, Шериф Коневич, Неда Украден и Кеба, оркестър Кристали, оркестър Гуча са част от плеядата в Бала. В уникалната балканска вечер ще се присъединят още любими български изпълнители.

• 180 сервитьора, 20 Валет Паркинг, 80 стюарда, 70 хостеси и над 200 професионалисти в екип;

• Перфектна координация и охрана - редът в залата ще е осигурен от 230 високопрофесионални служители от известна охранителна фирма.

 

Екстрите: червени килими, ВИП зони, ВИП тоалетни, индивидуални хостеси, двадесет фудкорнера, зони за пушачи извън залата, декор и още звезден стил за публиката.

 

Билетите: в мрежите на Ивентим и бензиностанции ОМВ.

•Седящата зона е с цена от 20 и 40 лева, а ВИП местата са с цена от 100 лева и 170 лева.

•Билетите в зона Ултра ВИП и зона ВИП са в продажба с предварителна заявка. Ултра ВИП билет е с цена 1700 лв. за 10 човека;

•ВИП Билет с цена 400 лв. за 4 човека.

За поръчка на лично съобщение или телефон 0888 30 40 83;

 

Специални гости на събитието са известни артисти, спортисти, правителствени представители и всички всички елитни търсачи на силни усещания..

 

За Ваша информация:

  1. Шериф Коневич е известен с изпълнението си на босненска музика и гласовите си възможности с широкия диапазон, с мелизмите (украшенията) в своите песни, които ги правят оригинални. Дълги години на сцената, той създава големи хитове като „Zbog tebe sam vino pio“, „Suza po suza“, „Pitaju me, pitaju“, „Sreco“, „Vjencanica“, „Kasno ce biti kasnije“, „Gdje je sad“.

 

  1. Част от атракциите са оркестър „Гуча“ – седемкратни победители на най-големия фестивал за надсвирване в Сърбия, който събира близо 500 000 меломани. Оркестърът на Елвис Байрамович изправя на крака хиляди фенове от Германия, Австрия, Италия и на полуострова.

 

  1. Индира Радич - една от емблемите на сръбската музика, след близо четири годишно отсъстие от българската сцена се завръща за първо участие в зала „Арена Армеец“. Изпълнителката на „Змај“, „Петдесет година“, „Мој животе дал си жив“ и „Био си ми драг“ ще бъде гвоздеят на „Балкански Бал“.

 

  1. Кеба – феноменът на сръбската музика създава хитовете си на един дъх. Ентусиазиран е, че ще е част от примиерния коцерт Балкански Бал.

Преди близо 19 години, сръбската звезда  посвещава песен на лейди Даяна, съкрушен от трагедията ѝ. Певецът я определя като олицетворение на женствеността, благородството и стила. Драган Коич-Кеба наложи като тотални хитове и до ден днешен „Питаш за мен“, Ništa više nije isto и „Месечина”.

 

  1. Неда Украден посвещава целият си живот на музиката.„Мисля, че със своите песни градя мостове и че музиката ми има универсален език, който се разбира от всички. Любовта е най-мощната сила, която ни води в живота, и винаги ще пея за любовта във всичките й измерения – между хората, към родината, семейството и любимите хора. Хитовете ѝ остават завинаги във времето: „Настъпи зората”, „Шуми, шуми, яворе”, „Майко, майко”, „Върни се с дъжда”, „Боли, боли” , „Да се срещнем на половината от пътя” и много други.

 

По време на Балкански Бал, всички лица под 18-годишна възраст трябва да представят на входа попълнена декларация за придружител по чл. 8, ал. 3 и 4 от Закона за закрила на детето. Декларацията може да изтеглите от тук: http://bit.ly/1OT92JY

 

Може да получите екземпляри и при посещението на Балкански Бал и да я попълните на място.