Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

ВАСИЛ ПЕТРОВ И АНГЕЛ ЗАБЕРСКИ представят RAIN IN MY HEART

“Rain in my heart” е заглавието на програмата, която отново събира Васил Петров  с Ангел Заберски - син. 

Новата им концертна програма  е съвкупност от музика за душата и за сърцето, музика, която окрилява -  хитови джаз и поп стандарти, вълнуващи балади и българска музика.

Васил Петров ще пее в дует глас и пиано заедно с Ангел Заберски - син, на сцената на Sofia Live Club,  на 19 aприл в много стилна и красива програма изградена с плавни преливания на песните една в друга, с романтични посвещения на джаза, със звук, галещ романтичните струни в душите на слушателите.

 Елегантно, с финес и с чувство за суинг, музикантите ще ни покажат, че животът е хубав, а романтиката е жива.

„Rain in my heart“ е дълбочината на откровението, до което може да достигне Васил Петров. Пиесите, които е избрал, изразяващи невъзможността да живееш без любов, ще ни помогнат да не се чувстваме изгубени в днешния свят на бързане и стремеж за натрупване на още и още…

Вечерта ще присъстват песни, станали известни в изпълнение на легенди като Франк Синатра, Нат Кинг Кол, Били Холидей, Сара Вон, Ела Фицджералд, Нина Симон, Тони Бенет и други. Заглавната композиция е хит от репертоара на Синатра.  Аранжиментите са на Ангел Заберски - син.