Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието
МАСК МЮЗИК С ГОРДОСТ ПРЕДСТАВЯ:

ВАСИЛИС КАРАС – ФЕНОМЕНАЛНИЯТ ГЛАС НА ГЪРЦИЯ
НА ЖИВО В СОФИЯ!


На 30 ноември ще имаме уникалната възможност да наблюдаваме големия гръцки изпълнител Василис Каррас на голяма сцена в зала 1 на НДК от 20 ч.Той ще гостува в София с най-големите си хитове Phenomeno, Avtopepithisi, Girise, Tilefonise Mou и много други ,очаквани с години от почитателите на гръцката музика у нас. Като реверанс към българската публика Каррас ще изпълни за първи път специално за нея и някои от най-новите си композиции, издадени през 2009 година.

Специална част от спектакъла на Каррас ще бъде 26-членният му оркестър, който по многочисленост и професионализъм спокойно може да се сравни с камерна филхармония. Музикантите от оркестъра на Каррас допълнително ще допринесат за пищността на шоуто и това публиката да се потопи в гостоприемната атмосфера на гръцкото Средиземноморие.

Билети за концерта тръгват в продажба от днес в Билетния център на НДК и мрежата на Eventim като цените им са между 30 и 50 лв, както и ВИП места до 70 лв.

Василис Каррас е най-популярният гръцки изпълнител, чиито песни са обичани от три поколения фенове. Каррас е роден през 1953 г. в село Кокинохори-близо до Кавала. През 1963г. се премества заедно със семейството си в Солун. За първи пьт пее на голяма сцена в Просвигас - заведение в Солун, когато е само на 16-годишна възраст. Пьрвият му сингьл се появява на пазара през 1979 год.,а последният му – буквално преди броени дни.

 
През годините Василис Каррас  добива популярност в цял свят: изнася концерти в Канада, Европа, Азия, Австралия. Програмата му е изключително натоварена, което е и основната причина рядко да имаме удовослтвието да го виждаме в България.

Той никога  не е преставал да създава песни, повечето от които се превръщат в безкомпромисни хитове. Издал е над 40 албума, цели четири от които през тази година. С голям успех и рекордни продажби (над 100 хиляди)е издаденият през 1997г. албум" М*ехис кани алити".

 Каррас е изключително позтивни настроен към по-младите си колеги, с повечето от които е работил съвместно като: Антонис Вардис,Левтерис Пандазис,ПеггиЗина,Наташа Теудориду,Деспина Ванди,Нотис
Свакинакис,Анжела Димитриу,Христос Дантис,Елли Кокину,Кети
Гарби,Нино,Пасхалис Терзис,Пикс- Лакс и други.
Карта
  • National Palace of Culture

    1 Bulgaria Square
    1000 Sofia

    1%20Bulgaria%20sq.%20%2C%20Sofia%2C%20Bulgaria