Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

  „Завинаги с нас”- „Деца помагат на деца” 2017

Национален детски лагер „Завинаги с нас” 2016

Събраните средства послужиха за организиране на първия по рода си летен детски лагер във Варна, от 15-22 Август. Морската ни столица бе домакин на осем семейства от осем града – София, Дупница, Лясковец, Свищов, Шумен, Несебър, Кюстендил, Стара Загора. За осем майки, тринадесет деца и тяхната придружителка и организатор Милена Михайлова бе сбъдната мечта и истински празник да прекарат едни наистина незабравими мигове пълни с много емоции, усмивки, сълзи и нови приятелства седмица. Море, плаж, морски атракциони-Албена-„Аква парк”, конна езда; Златни пясъци хотел Интернационал – СПА за майките , СКАЙ – басейн за децата, разходка с караб в компанията на капитан Джак Спароу по залез слънце, Делфинариум; Планетариум; Официално изпращане с вечеря на Калимански хан, подаръци от варненски фирми -  „Леонардо”, Форум „Възможност за бъдеще”, Фондация „Емил Шарков”

 

Форум „ВЪЗМОЖНОСТ ЗА БЪДЕЩЕ” НПО в обществена полза

__________________________________________________

ВТОРО ИЗДАНИЕ НА: БЛАГОТВОРИТЕЛЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ - ВАРНА „ЗАВИНАГИ С НАС” – „ДЕЦА ПОМАГАТ НА ДЕЦА”2017

Двореца на културата  и спорта

07.05. 2017 –Неделя, 18.00 ч.

 

Организаторите от Форум „Възможност за бъдеще” отново ще останат верни на идеята да зарадват своята публиката, която ще бъде тази година от цяла България - София, Велинград, Дупница, Несебър, Стара Загора, Бургас, Добрич, Кюстендил, Свищов, Велико Търново, Шумен с богата музикално-артестична програма придружена с много емоционални и съкровенни моменти и преживявания споделени с Вас от деца в кампанията и нашите артисти!

Поканата ни прие неотразимата и талантлива Мария Илиева, която ще бъде наша Гост звезда!

Варненската публика отново може да прекара едни незабравими мигове с нашите водещи, които за втора поредна година застават зад каузата, талантливите актьори от Държавния куклен театър Варна – прекрасната Евгения Василева и обаятелният Боян Стоянов!

Уникалните момчета от  гайдарски състав „Диньо Маринов” отново ще взриви публиката на Двореца и ще Ви накарат да се гордеете, че сте българи!

 

Мащабната „витрина” от народни танцьори на Школа Колеви и още - малки балерини от ОДК-Варна, ще Ви усмихнат!

Ще бъдат излъчени кадри и снимки от детският лагер „Завинаги с нас”, мигове на лични срещи и откровени разговори, искрени споделяния за топли окуражителни думи, но и за реалните действия в подкрепа на драматична  участ на семействата, загубили близък.

С радост Ви представяме и Трио "Парадайс" от X Фактор - Сунай Юсеин, Наташа Златева и Ваня Средкова с музикален педагог г-жа Юлиана Ковачева. Участници в 1-ят благотворителен концерт „Завинаги с нас” – „Деца помагат на деца от Велинград!

 

Форум „ВЪЗМОЖНОСТ ЗА БЪДЕЩЕ” НПО в обществена полза ________________________________________________

 

Мария Великова от Стара Загора, дете от кампанията ще се включи с тематична фото изложба –благотворително!.

Посланието на Мария е  много силно: Дете на загинал полицай, ползва, като модел, дете на загинал пожарникар...

И двете деца вложиха своята енергия за да помогнат на децата, след тях да изживеят чудесната седмица от Националният летният детски лагер ”Завинаги с нас” проведен във Варна.

         

На 07.05.2017 – Мария ще прочете една откровенна изповед - „Писмо до татко”, есе написано под силните емоциите от лагера „Завинаги с нас” .

Един силен и свиващ в болка сърцата прочит на дете изгубило без време баща си , тя излива своите болка и душа в думи до своя баща, който не е вече между нас за сълзите и трудностите, през които преминава всяко едно невръстно дете останало без бащина опора.

Само и единственно за първи път в България ексклузивно  за варненската публика ще бъдат излъчени лични архивни снимки на семействата преди връхлетялата ги трагедията.

 

Форум „ВЪЗМОЖНОСТ ЗА БЪДЕЩЕ” НПО в обществена полза ________________________________________________

 Мирела Ганчева от Несебър, дете също от кампанията, което трогна своя приятел Йоан Каръков от Велинград с емоционалните си преживявания от детския летен лагер „Завинаги с нас” 2016, и така благодарение на тях Велинград стана 1-ят град застанал зад каузата „Завинаги с нас” – „Деца помагат на деца” 2017.   

Мирела ще зарадва Варненската публика с българска народна песен! Изпълнението й ще бъде уникално и незабравимо!

Поканата приеха и Варненската детско-юношеска опера при  ОДК-Варна. Те ще Ви представят песни от мюзикъла „МАММА МИА” по АББА, с Диригент Ганчо Ганчев.

 

Със специалното участие на Централен Полицейски Карате и Джу Джицу Клуб - България - демонстрация на мъжество и сила!


Поради големия интерес на Варненската публика за втора поредна година ще вземе участие Христина Статева – Пол Денс-Варна, но този път изпълнението ще бъде в двойка.

 

Благотворително се включват деца от Шумен с нарисувана картина от Живко ХристовИкона. Споделям личен подарък нарисуван за мен на детският лагер от Живко.

    

              

Форум „ВЪЗМОЖНОСТ ЗА БЪДЕЩЕ” НПО в обществена полза ________________________________________________

 

Студентката от УНСС – София, Цветелина Димитрова от Дупница, съдейства за поставянето на благотворителна кутия в университета, а нейната сестра Вероника Димитрова също ще се включи със фотосесия - благотворително.

                         

Уважаеми дами и господа,

 За нас би било чест и привилегия да се включите във второто поредно издание на Благотворителният Национален Фестивал „Завинаги с нас” – „Деца помагат на деца” – 2017 г.

Каним Ви, да се присъедините към това емоционално събитие за да превърнем живота на тези, които са загубили бащи в изпълнение на служебния си дълг, в празник отново и да им върнем загасналите усмивки на лицата им!

 

Банка ДСК
02/0000000023281724
BG17STSA93000023281724
STSABGSF
Сдружение „Форум „ВЪЗМОЖНОСТ ЗА БЪДЕЩЕ”

Повече информация да намерите във фейсбук страницата на събитието.
https://www.facebook.com/koncertzavinagisnas/