Зареждане...

Дата на събитието

Сортирай резултатите

date

Детайли за събитието

БЛАГУНИТЕ на живо

„ОЩЕ ЕДИН ПРЕКРАСЕН ДЕН“

детски театрален спектакъл

   След успеха на детския телевизионен сериал „БЛАГУНИТЕ“ излъчен в рубриката на БНТ “Лека нощ деца!" и големия брой гледания в интернет, екипът на продукцията създаде  детски театрален спектакъл с героите от сериала “БЛАГУНИТЕ”. 

Премиерата на БЛАГУНИТЕ на живо - “Още един прекрасен ден” ще е на 25 и 26 февруари от 11.00ч в  салона на театър “Театро” (ул.”Върбица” №12 - бивш Модерен театър).

   В представлението децата ще имат възможност за пъври път да се срещнат на живо с любимите си герои, да се потопят в техния свят, да преживеят заедно весели и получителни истории. Ще видим изключително красиви кукли, цветни и пищни, специално преработени за сцена и декорите с впечатляващи размери. В спектакъла намират място най-хубавите песнички от кукления сериал, както и специално написани нови весели такива, които учат децата да бъдат по-добри, по-уверени в себе си и по-лесно да се справят с трудностите.

„Още един прекрасен ден“ ще разкрие поредния забавен ден с Благуните, изпълнен с много смях, добро настроение, поучителни моменти, песни и танци. 

Билетите за „Още един прекрасен ден“ са с цена от 12 до 18 лв, а деца до 4г възраст ще влизат безплатно, но без право на седящо място. Билети могат да се закупят от касата на театър “Театро” (ул.”Върбица” №12) и в интернет на адрес www.eventim.bg /и още в Билетен център НДК, Orange, бензиностанции OMV/. 

Следващите дати, на които се играе представлението са:  4, 5, 11, 12 и 18 март 2017.

Автор и режисьор е Илиян Илиев, сценограф - Кирил Наумов, кукли - Благовеста Василева, музика -Димо Стоянов от ПИФ и Аликсандър Дойчев. Участват актьорите от театър Вилекула - Елиза Илиева, Момчил Михайлов, Златина Йорданова, Янко Стоянов, Явор Зехиров, Мая  Гелева, Нели Славова, Краси Кирчев.

Повече за Благуните вижте на www.blagunite.com