Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

БОЛЬШОЙ МОСКОВСКИЙ ЦИРК

с главозамайваща програма CIRCUS 2.0” (Емоции upgrade)

със специалното участие на заслужени народни артисти на Русия - братята Запашние

 

След невероятния успех на високотехнологичната програма “UFO” “Большой Московский Цирк” стремглаво се завръща с разтърсващ двучасов шоу-спектакъл “CIRCUS 2.0”, който ще бъде показан пред българска публика за първи път.

Световно известният колектив на “Большой Московский Цирк” под ръководството на брилянтните братя Запашние ще представи последното поколение на цирковото искуство на ХХI в.  Гмурнете се в измерение на “паралелната реалност” - “CIRCUS 2.0”, където човешките възможности надхвърлят предела си с помощта на последните технологии.

Това е новата версия на цирковото майсторство, представено от водещи артисти на руския цирк, лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа! Пуснете въображението си в свободен полет и усетете притежението на истинския цирк.

Летвата е поставено високо - станете част от зрелища на друго ниво!

 

Зрителите ще бъдат омагьосани от главозамайващите номера включващи въздушни платна, , опасни акробатични каскади, еквилибър, жива въздушна рамка, “колелото на смъртта”, акробати на батут, гимнасти на въжета, групов волтиж, зашеметяваща дресура на кучета, акробатика и полет на кокили, клоунски дует и много други впечатляващи номера.

 

Късметлиите, които ще посетят спектаклите ще станат свидетели на уникална конна атракция със специалното участие на братя Запашние! Този номер включва няколко зрелищни и опасни циркови жанъра като “салто мортале” които се изпълняват върху препускащи коне!

 

Едни от най – добрите циркови артисти в света, собствен оркестър, светлинни и лазерни инсталации, опасни каскади с животни и много други изненади ще подарят на малки и големи незабравими спомени!

 

Във връзка с бързото разпродаване на миналогодишните спектакли на “Большой Московский Цирк”,  молим билетите да бъдат купувани своевременно.