BON JOVI BECAUSE WE CAN – THE TOUR - Билети ©
Рок

BON JOVI BECAUSE WE CAN – THE TOUR

Дата на събитието

Няма активни спектакли към това събитие!

Място

National stadium "Vasil Levski"38 Evlogi Georgiev blvd.1000 SofiaБългария

Подробности за мястото

Детайли за събитието

BON JOVI
BECAUSE WE CAN – THE TOUR

Деца до 10 години включително могат да посетят фестивала без билет, но задължително с придружител и попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от тук:  Декларация.

Съветваме ви да оставите всички ненужни вещи вкъщи, големи фотоапарати (професионална и полупрофесионалона аудио и видео техника) няма да бъдат допускани - снимайте с телефон или макс сапунерка. 

ЗАБРАНЕНИ СА още: внасянето на храна, алкохол и всякакъв вид напитки, наркотици, оръжие, всякакъв вид остри, чупливи и опасни предмети, включително големи знамена (максимално допустимите платна или разпечатки са с размер А4) и чадъри – ако вали, ще се допускат само дъждобрани.

 


*     *     *     *
БАНДАТА ЩЕ ПОСТАВИ СВОЯ ОГНЕН ОТПЕЧАТЪК ВЪРХУ ПЛАНЕТАТА ПРЕЗ 2013
*     *     *
МЕЧТАТА НА ХИЛЯДИ РОДНИ ФЕНОВЕ  ЩЕ СЕ СБЪДНЕ И БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВИДИ ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ЖИВО
РОК ИКОНИТЕ!

БАНДАТА ИЗБРА ИМЕННО СОФИЯ ЗА СТАРТ НА ЕВРОПЕЙСКОТО СИ ТУРНЕ

Най-добрите просто станаха още по-големи! Те отново ще екзалтират хиляди фенове със своя знаменит рок стил.  Bon Jovi тръгват на турне през 2013, за да напълнят стадиони и големи зали по целия свят с “BON JOVI Because We Can – The Tour.” Те ще поставят своя неподражаем огнен знак върху цялата планета, а турнето стартира в Северна Америка през февруари, тъкмо на време за празника на влюбените Свети Валентин. После идва ред на Европа, като не случайно първата дата на Стария континент е в София!!! Паметното събитие ще се случи на 14 май 2013, а мястото е Националният стадион Васил Левски.
Под мотото “Because We Can”, в центъра на столицата ни рокаджиите ще забият мощно своите ненадминати хитове като “Livin’ on a Prayer,” “You Give Love a Bad Name,” “Who Says You Can’t Go Home,” “It’s My Life” и много други. Както и съвсем нови парчета от предстоящия албум “What About Now”, който се чака през пролетта на 2013 и който ще презареди дори още повече амунициите в огромния арсенал с хитове на бандата! Родните фенове ще бъдат първите сред колегите си в цяла Европа, които ще станат част от това невероятно и толкова чакано преживяване!
Европа ще бъде последвана от Далечния Изток, Латинска Америка и Австралия. Завръщането на бандата през 2013 ще бъде връхна точка в невероятния им път, осигурил на Bon Jovi статута на една от най-добрите лайв рок банди на всички времена – с над 2,700 концерта в над 50 държави, пред над 35 милиона фена. И с достигането на номер 1 успешно световно турне два пъти само за три години.
С едни от най-великите песни в историята на рокенрола, Bon Jovi са продали над 125 милиона копия от своите албуми и са постигнали звездни висини на признание в своята кариера.   
Официалният старт на продажбите за мега концерта е точно в 9.00 сутринта на 5 ноември 2012 (понеделник), във всички каси от мрежата на Eвентим (Пълен списък с каси: http://www.eventim.bg/bg/biletni_kasi) . От 9.00 часа на 1 ноември (четвъртък) стартират предварителните продажби онлайн на www.eventim.bg.
Цени на билетите от 79 лв. до 139лв. Ограничено количество билети в Диамантения кръг точно пред сцената ще се продават на цена от 199лв.


Седящи категория Бронз /Seated Bronze/ - 79,00 лв.
Седящи категория Сребро /Seated Silver/ - 89,00 лв.
Терен /Standing Regular/ - 99,00 лв.
Седящи категория Злато /Seated Gold/ - 109,00 лв.
Седящи категория Платина /Seated Platinum/ - 129,00 лв.
Правостоящи пред сцена /Standing FOS/ - 139,00 BGL
Диамантен кръг /Diamond circle/ - 199,00 лв.
Седящи ВИП /Seated VIP/ - 199,00 лв.

VIP Пакетите са на цена:

Diamond Circle - 343 лв.

Front of stage - 259 лв.

ВИП Пакетите включват подаръци и сувенири, изготвени специално за феновете, които са закупили тези пакети. Повече информация можете да намерите тук.


Първите 500 билета от всяка ценова категория и първите 100 от ДИАМАНТЕН КРЪГ, са на ПРОМО цени, както следва:
Седящи категория Бронз /Seated Bronze/ - 69,00 лв.
Седящи категория Сребро /Seated Silver/ - 79,00 лв.
Терен /Standing Regular/ - 89,00 лв.
Седящи категория Злато /Seated Gold/ - 99,00 лв.
Седящи категория Платина /Seated Platinum/ - 119,00 лв.
Правостоящи пред сцена /Standing FOS/ - 129,00 BGL
Диамантен кръг /Diamond circle/ - 179,00 лв.
ДИАМАНТЕН КРЪГ
Зоната е в сърцето на самата сцена. Тук феновете ще могат да изживеят невероятни емоции, възможно най-близо до бандата.
Цената на билет за зона ДИАМАНТЕН КРЪГ е 199 лв. Билетите за ДИАМАНТЕН КРЪГ са в ограничено количество – само 1100. Първите 100 от тях ще бъдат на специална промо цена от: 179 лв.
ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПРОДАЖБИ
От 9.00 часа на 1 ноември (четвъртък) стартират предварителните продажби. От този момент до официалния старт на продажбите феновете ще могат да купят билети само онлайн в различните ценови категории, включително и билетите за зоната ДИАМАНТЕН КРЪГ, както и билети на промоционални цени, които са с ограничен брой (само първите 500 от всяка ценова категория и само първите 100 от зоната ДИАМАНТЕН КРЪГ). Бъдете първи и си осигурете най-добрите места за концерта на годината!
СПЕЧЕЛИ ДИАМАНТЕН БИЛЕТ
Десет абсолютни късметлии ще имат и уникалния шанс да предизвикат късмета си и да спечелят билет дори преди официалния старт на продажбите. И то за специалния ДИАМАНТЕН КРЪГ!


КАК?
Като участват в промо игрите на Z-Rock и Nova TV. Всичко за правилата на промоцията на www.zrockbg.com и www.novatv.bg .
Късмет на всички! И ще се видим на 14 май 2013! Защото обичаме рок музиката!

Деца до 10 години могат да посетят фестивала без билет, но задължително с придружител и попълнена Декларация.

Клиенти, които желаят да получат фактура за закупени билети е необходимо да закупят билетите директно от организаторите на концерта "Болкан Ентъртейнмънт Къмпани" ООД. Контакти можете да намерите тук.

Карта

  • National stadium "Vasil Levski"

    38 Evlogi Georgiev blvd.
    1000 Sofia

    %20%D0%9D%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD%20%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BD%20%E2%80%9E%D0%92%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB%20%D0%9B%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8%E2%80%9C


Информация