Зареждане...

Дата на събитието

Детайли за събитието

Оригиналният мюзикъл КОТКИТЕ от Бродуей за първи път в България!

 

 

Билетите за мюзикъла КОТКИ свършиха! В продажба вече е нова дата!

 

Билетите за първите две дати за оригиналния бродуейски мюзикъл КОТКИ са напълно изчерпани, съобщават организаторите от Продуцентска компания АРТ БГ. Само две седмици след обявяването на световноизвестната продукция, феновете  й у нас се оказаха изключително активни и вече взеха своите билети за датите 11 и 12 май 2017 г., в зала 1 на НДК.

Приятно изненадани от огромния интерес, организаторите успешно финализираха преговорите за отварянето на трета дата и тя вече е факт: на 13 май (събота) в зала 1 на НДК шоуто ще зарадва всички, които до момента не са успели да запазят своите места. Билетите са вече в продажба в мрежата на Eventim като цените остават същите, както и за първите две дати: от 65 до 125 лв и ВИП места на стойност 155 лв.

АРТ БГ и Eventim напомнят, че закупените онлайн билети на сайта Eventim.bg вече могат да се чекират през мобилните телефони на притежателите си на входа на залата, ето защо този метод  е по-удобен от всякога.

Иконичната постановка КОТКИ, стартирала в Уест Енд Лондон и добила световна популярност на Бродуей ще бъде един от централните акценти по случай 35-годишнината на Националния дворец на културата в рамките на пролетния фестивал Салон на изкуствата .

 

Присъединете се към официалното фейсбук събитие тук:
https://www.facebook.com/events/879817062124725/

 

 

„КОТКИТЕ“ ОНЛАЙН:

W: www.catsthemusical.com

FB: www.facebook.com/catsthemusical

T: www.twitter.com/catsmusical | @CatsMusical

 

След дълги години търпеливо очакване от родната публика, най-известният мюзикъл в света ще направи своя дебют на българска земя! Оригиналният шедьовър от Бродуей „Котките“ ще бъде представен за първи път у нас през май на предстоящата 2017 г. в зала 1 на НДК. Поради очаквания огромен интерес към хитовата творба на Андрю Лойд Уебър, са предвидени цели две дати: 11 и 12 май.

 

Иконичната постановка ще бъде един от централните акценти по случай 35-годишнината на Националния дворец на културата в рамките на пролетния фестивал Салон на изкуствата.

 

Мащабната продукция идва у нас по покана на Продуцентска компания АРТ БГ.

От Великобритания ще пристигнат 78 актьора в оригиналния състав на легендарния мюзикъл от Бродуей, като част от 100-членния екип, с който пътуват и 27 сценични работници. Цели 7 камиона ще превозят до София пищния декор, атрактивни костюми и техника на грандиозната продукция.

 

Билетите ще са в продажба от 1 септември (четвъртък) в мрежата на Eventim на цени от 65 до 125 лв и ВИП места на стойност 155 лв. Вече активна е опцията за закупуване на електронен билет без да е необходимо разпечатването му на хартия – чекирането в залата може да се извърши изцяло през мобилен телефон. Вижте подробности тук.

 

Адаптация по романа на нобеловия лауреат Т.С. Елиът „Популярна книга за котките от Стария Опосум“, разтърсващият мюзикъл „Котките“ е резултат от виртуозен синтез между цели три изкуства: музика, танц и поезия, през погледа на гения Андрю Лойд Уебър, автор на може би всички най-известни мюзикъли и с това и пионер в жанра: „Фантомът от Операта“, „Исус Христос Суперзвезда“, „Евита“ и много други, издигнати в култ и играни по театралните сцени на пет континента.

 

„Котките“ са представени за първи път в емблематичния за популярния театър квартал Уест Енд в Лондон през далечната 1981 г., а през 1982 в същия творчески състав постановката стъпва на Бродуей. Горещо приветствана едновременно от критиката и публиката, продукцията печели множество награди, между които за най-добър мюзикъл на името на Лорънс Оливие и Toni Awards. Лондонската постановка се играе 21 поредни години, а тази на Бродуей – 18 години, с което и двете поставят рекорди по дълготрайност и актуалност. Мюзикълът „Котките“ е преведен на над 20 езика, а през 1998 е преработен и във версия за телевизионен филм.

Деца до 6 годишна възраст влизат безплатно и без право на място.

Линк : https://www.youtube.com/watch?v=8gd_ohoPzYc

 

Организатор: ARTBG.ORG 

http://facebook.com/ARTBGBULGARIA/

Карта
  • National Palace of Culture, Hall 1

    1 Bulgaria Square
    1000 Sofia

    National%20Palace%20of%20Culture%20-%20Congress%20Center%20Sofia