Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

След зимния карнавал (Winter Carnival), в който взеха участие италианската легенда Stefano Noferini и младите шведски таланати Manic Brothers, Kontrol Ground отново се завръща на българската техно сцента с поредното иновативно събитие. По случай Великден организацията ще изненада българската фен аудитория не с едно, а с цели две нови имена, които никога не са идвали на българска земя. Мястото ще е добре познатото студио „Орфей“, чиято акустика и разположение са дорбре познати на българските фенове. Събитието се казва Easter Special и определено line up-а говори за нещо специално.

Oliver Huntemann – Немският маестро няма нужда от представяне. Издавал е за редица големи лейбъли и е взимал участие почти във всяка държава, а скоро и в България. За него самият Dubfire казва, че е човек с неуспорим талант, който винаги може да изненада публиката с нещо ново.

Amelie Lens – Младата Amelie е все още само на 26, но вече повече от доказана на световната техно сцена. По време на WinterCarnival(28.01.2017) тя прави първото си участие на Awakenings Eindhoven. Издава за редица големи лейбали като най-запомнящият и се трак е Paralyzed за Second State(лейбъла на PanPot). Лятото тя ще вземе участие на най-големият техно фестивал в света Awakenings, като на нейната сцена личат имена като Ben Klock, Chris Liebing, Len Faki, Nastia и други.