EROS WORLD TOUR 2015 - Билети ©
Поп

EROS WORLD TOUR 2015

Дата на събитието

Няма активни спектакли към това събитие!

Място

Sports hall "Arena Armeec Sofia"Asen Yordanov Blvd.1000 SofiaБългария

Подробности за мястото

Детайли за събитието

ЕРОС РАМАЦОТТИ ОТНОВО В БЪЛГАРИЯ

 

                   Признатият за най-успешен италиански певец и композитор на всички времена се завръща с грандиозен THE BEST OF концерт в София. Идолът от Ботуша ще се срещне с многобройните си фенове у нас в АРЕНА АРМЕЕЦ на 26 септември 2015. Концертът е част от неговото световно турне. Този път благодарение на организаторите – „Жокер Медиа” многобройните му почитатели у нас, които чакаха тази среща от 2006 с него ще бъдат зарадвани не само с най-доброто от кариерата на не- устоимия Ерос Рамацоти, но и с изключително грандиозно шоу, което засега се пази  в тайна от страна на мениджмънта на артиста.

                   Рамацотти е известен и с многобройните си световни хитови дуети като тези с: Тина Търнър, Шер, Анастейша, Рики Мартин, Никол Шерцингер, Анди Гарсиа, Андреа Бочели, Лаура Паузини и много други. Известен е и с това, че във всички негови аудио и “лайв” продукции той не щади средства и инвестиции, канейки за гост-музиканти едни от най-добрите музиканти в света като Стив Вай, Реджи Хамилтън,Карлос Сантана,Джон Спенсър и много други.

                   Мнозина го имат за ‘странна птица”, но той се определя като един обикновен и малко притеснителен човек..”Единственото място, където разбирам, че съм по-популярен отколкото си мисля – това е пространството извън дома ми”..В момента, в който го разпознаят,  настава суматоха и тогава разбира, че понякога му е невъзможно даже да отида да си зкупи  няколко от любимите си Т-щърти,  например.

Многократно е споделял, че мястото, където се ‘обяснява в любов “ на своите фенове -  е сцената.

А на сцената не обича да се преоблича повече от два пъти/зависи от това какво е времето/ , тъй като за него акцента е музиката и публиката.

Обожава гривни и часовници, винаги е точен и спектаклите му започват в точно обявения час.Изключения няма.Не обича да се оправдава и не толерира хора, които търсят оправдание и компромиси.Такива няма нито в екипа му, нито сред най-близкото му обкръжение.За него е валидна старата максима :” няма не мога има не искам”. Не крие своите слабости извън музиката: футбола и красивите жени, но винаги уточнява с лека усмивка: ‘аз съм италианец’. Малкото хора, които допуска до себе си, го знаят като  изключително сърдечен и добронамерен , презира предателството във всичките му нюанси, много чувствителна и ранима душа, която излива цялата си емоция в музиката. Не обича да е център на внимание, и страни от медииният блясък, тъй като не това  е негов начин на живот.

                   Относно “митовете в музиката”, за какъвто е  считан и самият той,  Ерос Рамацотти уточнява в автобиографичната си книга  : “Понякога музиката те митологизира, превръща те в идол и ти отнема цялата човечност. Помни обаче, че преди да бъдеш певец, си човешко същество.....”.

 

Билетите за концерта на Ерос Рамацотти на цени от 60 до 150 лв. ще бъдат пуснати в мрежата на Ивентим  от утре.

Деца до 7 години влизат без билет, ако не заемат място. Деца до 18 години влизат с придружител и декларация.

Карта

  • Sports hall "Arena Armeec Sofia"

    Asen Yordanov Blvd.
    1000 Sofia

    %D0%97%D0%90%D0%9B%D0%90%20%D0%90%D0%A0%D0%95%D0%9D%D0%90%20%D0%90%D0%A0%D0%9C%D0%95%D0%95%D0%A6


Информация