FOLTIN live - Билети ©
Клуб

FOLTIN live

Дата на събитието

Няма активни спектакли към това събитие!

Място

Sofia Live Club1 Bulgaria Square, NDK, subway with fountains1000 SofiaБългария

Подробности за мястото

Детайли за събитието

МАКЕДОНСКАТА БАНДА ФОЛТИН СЕ ЗАВРЪЩА

В SOFIA LIVE CLUB

 

Авангардните музиканти пристигат с нов албум

 

 

 

 

04.03.2016, 23:00

 

На 4-ти март, македонците от група FOLTIN се завръщат на сцената на Sofia Live Club, за да представят последния си осми студиен албум „Pijan Slavej“.

За двучасово шоу у нас ще пристигнат Пеце Николовски - кларинет, Бранислав Николов – вокал, Пеце Трайковски – акордеон и клавир, Гоце Йовановски – бас и Славчо Йовев – барабани.

Авангардната група създава музика, която е трудно да бъде стилово определена, но в същото време е много интересна, пламенна и непредсказуема. Може да се каже, че песните им са успешна смесица от електро-акустик, алтърнатив рок, фънк и ембиент, примесени с бързи балкански ритми. Някои критици споделят, че техните необикновени изяви не са за изпускане.

FOLTIN описват себе си като псевдо-емигрантско кабаре и често концертите им се превръщат в истински спектакли. Със страстната си и нетрадиционна музика, и неповторимо сценично поведение македонската банда, продължава да жъне големи успехи, както на местна, така и на международна сцена. 

Музикалните им изяви минават през по-голямата част на Европа и достига до Турция и Ливан. Участват в емблематични фестивали като Exit, Sziget, EAST EUROPEAN JAZZ FESTIVAL и много други.

БИЛЕТИ за събитието на цена от 10 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси. Цената на място ще е 15 лева.

 

Карта

  • Sofia Live Club

    1 Bulgaria Square, NDK, subway with fountains
    1000 Sofia

    Sofia%20Live%20Club%2C%20Sofia%2C%20Bulgaria