Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Графа отново на сцената на клуб „Терминал 1

Изпълнителят подготвя силен лайв на 2 декември

 

Графа се завръща на сцената на столичния „Терминал 1“ със своята лайв група. Предстоящото събитие е на 2 декември (събота),  като заедно с изпълнителя, на сцената ще свирят музикантите Борислав Бояджиев – DJ Borche, Мирослав Иванов, Васето Крумов, Александър Обретенов, Краси Тодоров и Венци Трифонов. До събитието остават по-малко от две седмици, а билетите за концерта са в продажба в мрежата на Eventim.

Концертите на Графа в „Терминал 1“  традиционно се превръщат в събития със собствен характер и неповторима атмосфера. Предишните му три участия бяха напълно разпродадени, а публика показа, че може да танцува неуморно по време на цялото изпълнение.

На 2 декември Графа ще представи своите нови песни, сред които и последния си сингъл „Надежда”, който излезе съвсем скоро в официалните канали на Монте Мюзик и онлайн магазините. Той посвети песента и видеоклипа на борбата срещу насилието над медици. На 2 декември парчето ще прозвучи за пръв път на живо пред феновете в София.

Концертът в клуб „Терминал 1” е един от последните на Графа за тази година. 2017 г. донесе на изпълнителя многобройни емоции и безспорни успехи. След грандиозния концерт в зала Арена Армеец през април и мащабното национално турне, през есента Графа и Михаела Филева участваха в голям музикален фестивал в Чикаго, където пяха пред развълнуваните си сънародници отвъд океана.