Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Магнетичните HOOVERPHONIC завладяват София на 11 Май

 

Трип хоп групата ще изнесе първия си концерт в България като част от музикалнaта платформа My Beat на уиски Ballantine's на 11-ти май 2012 г.

 

Живеещи, за да композират. Винаги търсещи максималното забавление. Издаващи завладяваща и изпълнена с много страст музика. Концертите им са едно незабравимо изживяване, поднесено с изтънчен вкус и стил. Така определят себе си и творчеството си, белгийската банда HOOVERPHONIC, която ще се качи на сцената на Военния Клуб в София в майската петъчна вечер.

 

Създателите на хитовете Mad Аbout You, Eden, Anger Never Dies и много други, започват своето музикално приключение в света на трип-хопа през далечната 1995г., преминават през алтернативния рок и електроника, за да достигнат до записите на лайв албум със симофоничен оркестър през март 2012. Стартират кариерата си като Hoover, име, към което добавят впоследствие думата phonic, защото друга банда вече се подвизава под този артистичен псевдоним. HOOVERPHONIC имат множество колаборации и турнета със световни групи, между които Massive Attack, Morcheeba и Apollo 440. В края на 2010 г. групата представи последния си албум "The Night Before" и запозна феновете си с новата вокалистка - талантливата Noémie Wolfs. Заедно с шестчленния състав на групата, ще можем да се насладим на прекрасния й глас на живо и да усетим духът на трип хопа в истинския му блясък.

 

Цените на билетите ще са между 30лв и 50лв в зависимост от типа и времето на закупуване, както следва:

 

Билети „Ранно Пиле“ ограничен брой: 30лв. със предварителна заявка на тел. 0886 33 33 67

Прeдварителни билети до 10 май: 40лв в мрежата на Eventim.bg (Офис 1, Германос, Пикадили, Технополис, ОМВ и др) Събитието се организира от EventEase и е с ограничен капацитет от 700 човека !

Събитието е за лица навършили 18 г. Отваряне на вратите 19.30 часа

 

Събитието във facebook: http://www.facebook.com/events/125276820931175/

Научeте повече за Hooverphonic на: http://www.hooverphonic.com www.eventease.org

 

Виж ги и чуй на:

http://vbox7.com/play:1b3c164e

http://www.youtube.com/watch?v=veP2PcvMWKQ

http://www.youtube.com/watch?v=UDbHv8zZ0qU