Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

ХРИСТО ШОПОВ - НАЦИОНАЛНО ТУРНЕ 2016

 

„ДОГОДИНА ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ”

 

 

            Пиесата е създадена от Бърнард Слейд през 1975 г. Има редица награди и над 1400 представления на Бродуей! Сега предизвикателството да се превъплътят в образите на Джордж и Дорис приемат Христо Шопов и Лилия Маравиля                 - актьори  със забележителен талант и респектираща кариера.

Със своето майсторство , те завладяват  почитателите на театралното изкуство и ги увличат в едно страстно приключение из необятните лабиринти на човешката душа. 

 

 ХРИСТО ШОПОВ

и

ЛИЛИЯ МАРАВИЛЯ

в

„ДОГОДИНА ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ”

по Бърнард Слейд

Режисьор : Георги Михалков

Превод и адаптация : Георги Михалков

Композитор: Иван Драголов
Сценография и костюми: Антония Попова

Продуценти: Владислав Карамфилов и Лилия Грънчарова

 

 „Догодина по същото време” е точката на пресичане на две търсещи се и отдадени една на друга души, извън параметрите на времето, социалния статус и битийните условности. История за една изневяра, превърнала случайността в съзнателен избор и повод за преоткриване - година след година...Вдъховяваща изповед, изпълнена със забавни ситуации, обрати, изпитания и възторжен триумф на любовта, като неизменно присъствие в житейските сезони.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офис Христо Шопов: 0884 500 500

www.hristoshopov.com                                                                                   www.facebook.com/HRISTOSHOPOVcom

 

 

                                       

Карта
  • Родопски драматичен театър "Николай Хайтов"

    Бул. "България" 8
    . Smolyan

    %D0%B1%D1%83%D0%BB.%20%E2%80%9E%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F%E2%80%9C%208%2C%204700%20Smolyan%2C%20Bulgaria