Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

International Dance Academy 360º е първата по рода си танцова академия в България, тъй като не само предлага широк спектър от танцувални стилове но и предоставя уникалната възможност за обучение при едни от най – добрите международни хореографи и педагози!

 

Академията представлява своеобразна лаборатория на танцовото изкуство, в която смесвайки разнообразни хореографски решения и иновативни педагогически методи се създават нови формули на завладяващата магия на танца.

 

Вратите на International Dance Academy 360º са широко отворени за всички, независимо от възрастта, пола и нивото. Нашите преподаватели притежават нужните умения, опит и подход да научат всеки от вас да овладее желаната танцова дисциплина независимо дали за лични или професионални цели!

 

Едно от предимствата на International Dance Academy 360º е възможността на участниците в това танцово приключение да получават мастеркласове от солистите на най-именитите балетни трупи в света! 

 

Най – малките бъдещи танцъори (5 – 8 г.) ще имат възможността да се развиват всестранно. Техните уроци обгръщат много разнообразни танцови стилове, гимнастически упражнения както и актьорско майсторство нужно на един танцьор да изрази себе си напълно. Децата ще изучават основите на различни стилове, които са база на всеки танц. Децата от International Dance Academy 360º ще получат безценни знания и умения, които в последствие да станат база на избора им за по-сериозно танцово направление.

 

Предлаганите от академията стилове са:

Класически балет, Hip-Hop, Contemporary, Vogue, Stretching, Fit-Dance 360º, Dancehall, Break Dance, Afro Dance, Lady Style и Бални танци.

 

При нас няма възрастови ограничения, нито е нужно да сте танцували преди. Трябва само да имате желание да се забавлявате, да се зареждате с положителни емоции и да поддържате здрав тонус. Останалото оставете на нас!

 

Tel: +359 899 946 143

Web: www.academy360.bg

Fb: international dance academy 360

Instagram: i.d.academy360