Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

 

Kavarna Rock Fest подготвят уникално шоу

с големите имена в рок музиката

 

През 2013 организаторите на фестивала излизат със селекция

за истински фенове

 

Тази година Kavarna Rock Fest отново ще събере големите зведи на рок и метъл музиката, които да изпълнят вечни хитове, както и много нови парчета. На 01-ви и 02-ри юни феновете ще се обединят под небето на Каварна, за да  станат част от едно от най-големите събития на лятото. Първатата новина, която дава обещание за страхотно преживяване, е фактът, че Deep Purple ще представят новия си албум за първи път в Европа, именно пред българските фенове. Последната тава на динозаврите беше в далечната 2005-а година. Те обаче, далече не са единствената група, която ще взриви публиката.

През първия ден от фестивала, разбира се, няма да липсва българско присъствие. Феновете ще видят известната българска група „Черно фередже”. Традиция на групата, е да кани на сцената хора от публиката и да изпълнява заедно с тях известни техни парчета. Сега „Черно фередже“ отново ще имат възможност да направят незабравим купон като подгряваща група за първата вечер. След такъв старт се очаква и обещаващо продължение с  имена като Thunder и Aria. С девет албума зад гърба си, два от тях оглавявали класациите за най-добър албум в Обединеното кралство, Thunder имат запазено място на тазгодишната сцена на Kavarna Rock. На сцената ще се качат и руските рок легенди „Aria”. Вероятно появата на бандата, известна като „Източния Айрън Мейдън” окончателно ще взриви публиката, вече заредена от срещата с предходните рок легенди. Водеща група за първата вечер на фестивала ще бъдe рок групата с немски произход Accept. През 2012г. Accept пуснаха последния си албум Stalingrad, така че почитателите ще имат възможност да чуят нови и свежи парчета от творението на бандата.

С откриването на сцената на 02-ри юни ще се появят „Аналгин”, с незабравимия глас на вокала Звезди. Те ще подгреят публиката за следващите култови изпълнители. Рок сцената повелява присъствието и на дама, която да покаже, че и нежният пол намира място в полето на рок и метъл музиката. Небезизвестната Doro Pesch, която е с немски произход и сериозна кариера в САЩ ще зарадва почитателите си с изпъления от Raise your first, който излезе миналата година, както и някои от хитовите парчета, превърнали я в Metal Queen на рок средите. На сцената в първата вечер ще видим и руската група „Алиса“, която ще изпълни някои от големите си хитове, както и нещa от „Саботаж” (2012), определен като най-добрия албум за тридесетгодишната им кариера.  Кулминацията на вечерта ще бъде излизането на великаните в рока Deep Purple. Deep Purple не за първи път участват във фестивала, сега пристигат за да закрият фестивала по подобаващ начин представяйки новия си албум пред европейска публика именно в България, на Kavarna Rock.

Организаторите очакават незабравимо шоу, истинска hard and heavy музика и тълпи от фенове, събрани по звуците на вечния рок.

 

Деца до 12 години могат да посетят фестивала без билет, но задължително с придружител.

 

Карта
  • Kaliakra Stadium

    Kavarna
    9650 Kavarna

    Kavarna%2C%20Bulgaria