Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Голям концерт на Мария Илиева във Варна в разгара на лятото! Искаме да чуем нейните хитови парчета сега, когато денят е горещ, а морският бриз гали нощта. На крачка от морето - в Летния театър, ще прозвучат на открито "Нищо", "Лунен сън", "Крадена любов", "Alright" и още любими песни. Очаква ни и изненада - нов сингъл, който ще чуем първи ние във Варна.

 

И нещо много важно! - Мария няма да е сама, а с амбициозно младо подкрепление - NADIA и Иван Тишев. А те обещават силен купон, защото Варна си е родният град на NADIA, а тя знае как да зарадва приятелите си край морето. С Мария идват и момчетата от нейната група - Георги Янев (китара), Мартин Ташев (тромпет и вокали), Милен Кукошаров (клавишни), Младен Димитров - Mr Moon (програминг, перкусии и синтезатор) и Васил Вутев (ударни).

 

Побързайте с билетите, вече са в продажба! Цените са от 15 до 30 лв. Във Варна могат да се купят от касата на Летен театър, Двореца на културата и спорта, както и от мрежата на Еventim в цялата страна – бензиностанции OMV, магазинитe Office 1 Superstore, Техонополис, книжарници Orange, и в интернет от www.eventim.bg/…/koncert-na-mari-ilieva-barna-le…/event.html

Карта
  • Летен театър Варна

    Морска Градина
    9000 Варна

    9000%20Varna%2C%20Bulgaria