KREATOR, MORBID ANGEL, NILE & FUELED BY FIRE - Билети ©
Метъл

KREATOR, MORBID ANGEL, NILE & FUELED BY FIRE

Дата на събитието

Няма активни спектакли към това събитие!

Място

Hristo Botev HallStudents' Town1000 SofiaБългария

Подробности за мястото

Детайли за събитието


KREATOR
MORBID ANGEL
NILE
FUELED BY FIRE
Зала “Христо Ботев”
19 ноември 2012

ВСИЧКИ ДЕТАЙЛИ ЗА КОНЦЕРТА НА KREATOR, MORBID ANGEL И NILE
ЧЕТИРИ ЕКСТРЕМНИ ГРУПИ ЩЕ РАЗТЪРСЯТ ЗАЛА “ХРИСТО БОТЕВ” В ПОНЕДЕЛНИК
Концертът ще започне в 18:00ч!
Както Loud Concerts и ArtBG вече обявиха, в понеделник, 19 ноември, ни очаква един от най-екстремните концерти тази есен, а именно съвместния лайв на немските thrash ветерани KREATOR и две от легендите на американския death metal – MORBID ANGEL и NILE. Трите банди, подкрепени от младоците Fueled By Fire, ще забият в столичната зала “Христо Ботев”.
По изискване на самите банди, вратите на зала Христо Ботев ще отворят за феновете в 17:00ч.. Точно в 18:00ч на сцената ще излязат Fueled By Fire с 45 минутен сет, след което техничарите от Nile ще нажежат допълнително атмосферата за гвоздея на вечерта.
KREATOR и MORBID ANGEL ще са ко-хедлайнери на метъл лудницата, като всяка една от двете групи ще изнесе пълнокръвен лайв сет.
Ето и разпределението на групите по часове:

Fueled By Fire – 18:00 – 18:45
Nile – 19:00 – 19:45
Morbid Angel – 20:15 – 21:30
Kreator -  22:00 – 23:15


Билетите за концерта на KREATOR, MORBID ANGEL и NILE са в продажба в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg. Местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на Office 1 Superstore, TBI credit, Germanos, Пикадили, Техномаркет, Public, бензиностанции OMV, M-Tel, На Тъмно и други, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.eventim.bg.
Билетите за метъл лудницата се продават на цена от 40 лв., а в деня на концерта, както и на място на самото събитие, ще са по 45 лв.
Всички фенове под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От тук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts) може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на KREATOR и MORBID ANGEL.
Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.
Декларацията може да бъде намерена и на входа на Зала “Христо Ботев” преди концерта.
Деца до 7 годишна възраст ще влизат напълно безплатно, отново с придружител и попълнена декларация.
Метъл събитието е част от предстоящото общо Европейско турне на четирите банди, което за щастие на родните фенове на тежката музика няма да подмине България. Още преди да се е състояло, турнето вече предвещава да остане в историята на метъла.
Както вече организаторите съобщиха, KREATOR идват в България с чисто ново зрелищно 3D шоу, което ще съчетае видео прожекции, светлинни ефекти и ултра тежките рифове на групата. Немските траш машини използват на 100% новите технологии във визията и озвучаването на концертите си и обещават един наистина запомнящ се концерт.
Това ще е първото гостуване на MORBID ANGEL в България. Американските death легенди обещават да представят пред родната публика убийствен сет от всички Morbid Angel класики от албуми като „Altars of Madness“ и „Covenant“. Немските thrash герои KREATOR наскоро издадоха един от най-силните си албуми “Phаntom Antichrist” и ще го представят пред българскаата публика на концерта в понеделник. Предстоящата касапница ще е четвъртото им гостуване на родна земя.


Тук можете да гледате официалния трейлър на съвместното турне:
http://youtu.be/nTF3AOn8RG0?hd=1
А тук ще видите видео спота за предстоящия концерт в София:
http://youtu.be/jETkRyR-_Ek

Допълнителна информация търсете на www.loudconcerts.com и http://www.artbulgaria.org

 

Карта

  • Hristo Botev Hall

    Students' Town
    1000 Sofia

    Sofia%2C%20Bulgaria