Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

“Концертът "ЗНАМ - най - доброто от Любо Киров", който ще се проведе на 10.11.2017 г. в Зала 1 на НДК е с променен начален час и ще започне в 20:00 часа. Заповядайте!

Любо Киров отново се качва на голямата сцена в Зала 1 на НДК, за да представи новия си албум "ЗНАМ - НАЙ - ДОБРОТО ОТ ЛЮБО КИРОВ". 
Миналогодишният му супер успешен концерт в НДК се превърна в  поп-събитието на годината. 
Тази година на емблематичната дата 10 ноември концертът ще бъде и кулминацията на националното турне на изпълнителя.
Любо Киров притежава един от най-красивите гласове в съвременната българска музика и ще се качи на сцената с невероятните музиканти: Живко Петров (клавиши), Ангел Дюлгеров (китара), Калин Вельов (барабани и перкусии), LaTiDa (вокали).
Мултимедийната сценография ще потопи публиката в красотата на неговото творчество от последните 16 години. Текстописец на над 200 хита, композитор, инструменталист, художник, продуцент, Любо е с награди за най-добра група, солов изпълнител и музика, но с живите си концертни и клубни участия пред многохилядна публика, Любо печели най-ценната награда - признанието и любовта на публиката. 
Всичко това дава на Любо Киров статут на истински Артист, който с лекота, талант и харизма покорява всяка сцена и рисува новата Вселена, укрепвайки  вярата ни  в Любовта.”