Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Концертът на Легендите, който трябваше да се състои на 22 ноември в Дворец на културата и спорта - Варна, се отменя поради възникване на напредвидими обстоятелства. Музикантите от групата се извиняват на своите фенове за причинените неудобства.

 

ЛЕГЕНДИТЕ” е нова супер група, която обединява легендарни музиканти от миналото и настоящето в един общ проект, който да преразкаже на верните фенове и новите поколения по различен начин, историята на българскатa рок музика от последните 40 години.
В “ЛЕГЕНДИТЕ” участват имената на Константин Марков и Станислав Сланев - Стенли от Тангра, Константин Цеков от ФСБ, Йордан Караджов от Сигнал, Митко Кърнев от D2 и Любо Киров, музиканти от различни поколения и стилове, с огромен професионален опит, които предлагат едно живо изпълнение, поднесено атрактивно и модерно, структурирано по нов за българския концертен живот начин. Световната практика познава редица успешни примери за представяне на легендарни музиканти или групи, чрез нов прочит на тяхното творчество.