LENNY KRAVITZ - Билети ©
Рок

LENNY KRAVITZ

Дата на събитието

Няма активни спектакли към това събитие!

Място

Sports hall "Arena Armeec" SofiaAsen Yordanov Blvd.1000 SofiaБългария

Подробности за мястото

Детайли за събитието

ИНФОРМАЦИЯ ОТ МЕНИДЖМЪНТА НА ЛЕНИ КРАВИЦ

Предстоящият концерт на Лени Кравиц в София се отлага поради ангажименти на звездата в киното.


Предстоящият концерт на Лени Кравиц в София на 30 септември 2012, както и още няколко дати от планираното европейско турне на звездата през есента на 2012-та година, се отлага поради внезапно възникнали допълнителни ангажименти, извън контрола на артиста и неговия мениджмънт. В момента Лени Кравиц се снима в историческата драма “The Butler” в Ню Орлиънс, САЩ. Поради непредвидени обстоятелства снимките на филма, които трябваше да приключат преди началото на турнето ще продължат и през есента, а Лени Кравиц има ангажимент по договора си с филмовото студио да присъства на снимките в САЩ, докато продукцията не бъде завършена.

Лени Кравиц се извинява на своите многобройни фенове в Европа, съжалява че няма да може да ги види както е очаквал и се надява да се срещнат в съвсем близко бъдеще.

На официалната си фейсбук страница Лени Кравиц написа специално обръщение към публиката си в България:

„Наистина очаквах с нетърпение концерта си в София през есента, за да свиря за своите фенове и искрено съжалявам, че той трябва да бъде отложен. Обещавам да се видим скоро! Обичам ви.”        

Стойността на билетите ще бъде възстановена в касите, от които са закупени, след 30 септември 2012-та година.

Билети, закупени през сайт-а на Eventim могат да бъдат върнати в централния офис - гр. София, ул. Граф Игнатиев 22, ет.2, ап. 3 или по пощата.

Ако върнете билета си в централния ни офис, сумата ще бъде възстановена според начина, по който сте го заплатили - в брой или по кредитна карта.

Ако върнете билета си по пощата, сумата ще бъде възстановена по кредитната карта, в случай че сте платили с кредитна карта, или по банков път, ако сте заплатили с наложен платеж (приложете банкова сметка, заедно с билета).
 
Извиняваме се за създадените неудобства!
 

 

Карта

  • Sports hall "Arena Armeec" Sofia

    Asen Yordanov Blvd.
    1000 Sofia

    bul.%20Asen%20Yordanov%2C%20Sofia%2C%20Bulgaria