Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Описание

ЛИЛИ ИВАНОВА С НАЦИОНАЛНО ТУРНЕ ПОД НАДСЛОВ

„ЗА ПЪЛНОЦЕННИ МИГОВЕ С МУЗИКАТА“

 

Турнето ще обхване осем града в страната

 

 

17 май 2017 г., гр. София Лили Иванова обяви национално турне в осем града в страната. То ще бъде под надслов „За пълноценни мигове с музиката“ и за четвърта поредна година ще се проведе в партньорство с Лидл България. Турнето ще обхване градовете Стара Загора, Хасково, Враца, Самоков, Сливен, Шумен, Добрич и София, като от днес билетите вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.

 

След по-малко от месец – на 12 юни, ще излезе и най-новият албум на Лили Иванова. Неговата корица е истинско произведение на изкуството – тя е портрет на голямата ни певица, нарисуван от художника Васил Горанов. Подробности за песните, включени в албума, предстои да бъдат обявени съвсем скоро.

 

Партньорството между Лили Иванова и Лидл България започва преди четири години, а днес с основание може да се нарече съвместна работа, в основата на която стои любовта към хубавата българска музика. “Благодаря на Лидл България за подкрепата и доверието към екипа ни за поредна година. Партньорството ни с тях дава възможност да направим концерти в различни градове в България и да дадем възможност на още повече хора да изживеят пълноценни моменти с българската музика“, сподели Лили Иванова.

 

„Подкрепата на българската култура и история са сред основните приоритети на Лидл България. Затова винаги сме заставали зад българското изкуство, българското кино и разбира се, българската музика. Вярваме, че музиката е едно от нещата, които могат да направят живота ни по-качествен и по-красив, а най-яркият символ на нашата стойностна музика е именно Лили Иванова. Затова се радваме, че за поредна година можем да бъдем част от вълнуващото общуване на публиката с музиката на най-емблематичния ни изпълнител“, коментира партньорството Милена Драгийска, Главен изпълнителен директор на Лидл България.