Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Започна трескаво записване за участие във втората надпревара в „Театър на разрушението“,  Луда надпревара, Криводол, 08.07.2017 година, писта Строител.

Вариантите за записване са три:

Вариант 1:  Само срещу такса от 200 лв., всеки един притежаващ свидетелство за правоуправление, може да бъде автогладиатор с предоставен автомобил от организаторите.

Вариант 2: Срещу 500 лв., получавате специално  подготвен рекламен автомобил на вашата марка или продукт, с когото да участвате в надпреварата.

Вариант 3: Ако искаш да изразиш себе си чрез свой автомобил в битката на професионалистите, не се колебай да заякнеш своята кола с релси, мантинели, бетон в калниците, или друг креативен начин  с който  да превърнеш бричката  в чудовище.

08 юли, събота, денят който ще разтърси цяла Северозападна България с най- зрелищното и щуро събитие ЛУДА НАДПРЕВАРА. Луди автогладиатори могат да участват от Видин, Лом, Монтана Враца, Ловеч, Плевен, Берковица, Козлодуй и хора от цялата страна.


 

Събитието на годината за цяла Северозападна България!
08.07.Събота, писта "Строител", гр. Криводол!
"Театър на разрушението",  в който автогладиатори ще се борят  сред препятствия и брутални удари.Опустошителен панаир със собственоръчно направени автомобили, участващи в зрелищни сблъсъци в три страхотни дисциплини: демилейшън дерби, осморката на смърта и шорт трак дистракшън Целта е да останат в движение, последния останал на ход печели.
В зрелището също така ще се включат "стънт" шоу-атрактивно каране на мотори, надсвирване, екзотична автомивка, драг, паркур и палави адреналинки ще разнообразяват публиката с шоу и атракции.Деца до 7 годишна възраст се допускат без билет,  aко не заемат допълнително седящо място.