Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Сезонът започва с грандиозен двудневен ТЕАТЪР НА РАЗРУШЕНИЕТО, в който всеки може да вземе участие.В надпреварата аматьори и професионални автогладиатори ще се борят в епична битка за първото място. Ден първи: Събота, 27 май.
Отваряме в 12:00 часа.
Всеки влязъл по-рано може да участва в Луда надпревара с лодки, надбягване със зорб топки, стена за най-смелите катерачи, както и да се снима с чудовищните автомобили. А за най-малките и не толкова малките ще има надуваем замък, батут и водни топки.
В 16:00 ч. рок бандата Adrenaline Overload ще открие тазгодишния ТЕАТЪР НА РАЗРУШЕНИЕТО. Хостът на събитието Боби Турбото ще представи 40-те атрактивни тематични автомобилa, предоставени от Луда надпревара за всеки непрофесионалист, желаещ да участва и записал се предварително на www.ludanadprevara.com.
Ден втори:
Неделя, 28 май.
В 12:00 часа, отваряйки врати с атракциони за малки и големи, можете да се насладите на загрявката на участниците, атрактивно каране на мотори и други забавления за малки и големи.
ГОЛЕМИЯТ сблъсък на титаните започва в 16:00 часа, когато автогладиатори със собственоръчно подготвени и модифицирани автомобили ще изразят себе си с умело шофиране и индивидуален дизайн на автомобила в надпреварата кой ще остане последен на ход. Брутални сблъсъци и разтърсващ екшън.
Силни усещания, невероятни емоции, атрактивно каране на мотори.

Деца до 7 годишна възраст се допускат без билет,  aко не заемат допълнително седящо място.