Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

ОГНЕНАТА МОРГАН ДЖЕЙМС С БУТИКОВ КОНЦЕРТ У НАС


 Солистката на Постмодерн джубокс ще пее в София Лайф клуб

през декември

 

"Феноменален талант, чието усещане за класическа душевна музика е дълбоко вкоренено. Тази жена е огън." - Ню Йорк Таймс за Морган Джеймс

Една от най-харесваните солистки на холивудската група „Postmodern Jukebox“ на Скот Брадли – русокосата Морган Джеймс, ще пее у нас. Българската публика ще има щастието да преживее една вечер с нея на 17 декември в столичния „София лайв клуб“, в която тя ще представи новия си албум „Reckless Abandon“.

Гласът  е всичко, което е необходимо. Добрият вокалист може да ви накара да се влюбите в него още с  първото слушане,  да предизвика  сълзите ви или да ви върне обратно в друга ера. Микрофонът и сцената просто допълват гласа му. Това важи с особена сила за  нюйоркската певица  Морган Джеймс.

Изпълненията на Джеймс се отличават със страст и виртуозност, които показват нейния изключително широк вокален диапазон, започващ от най-ниските тонове и достигащ  без усилие до най-високите. От "Джулиард скул" до "Бродуей",  Морган има стотици  водещи изяви.  Независимо от жанра, в който участва  тя показва страст на изпълненията и техническо съвършенство с каквито малцина могат да се похвалят.

В своя  втори  албум „Reckless Abandon“ Джеймс отправя неразгадаемо заклинание с магнетичния си глас и одухотворено поведение. Свободата и любовта са темите, които свързват  дванадесетте оригинални песни от албума, съставени от писатели и музиканти от Лос Анжелис, Ню Йорк и Нашвил. Резултатът е сливане на поп, фънк и R & B в прекрасно  класическо звучене.

„Reckless Abandon“ е продължение на дебютния албум на Джеймс  - „Hunter“, издаден от „Epic Records“. Уникалният глас на Морган  може да бъде чут и по безброй театрални и концептуални саундтраци. Джеймс блести в приемането на разнообразна гама от музикални идеи, за да ги пресъздаде със собствената си идентичност. Нейната песен  "Call My Name" стигна до Топ 15 на класацията Urban AC в класацията на Билборд Magazine, а „The Wall Street Journal“ нарече „Hunter“ превъзходен албум.

След пускането на „Hunter“  музикалните видеоклипове на Морган са натрупали повече от 75 милиона гледания. Когато тя се появява в няколко клипа на хитовата  група  „Postmodern Jukebox“ на Скот Брадли, аплодисментите за нея стигат епидемични размери. Морган  се присъедини към големите  турнета  на групата, обикалящи САЩ, Европа, Австралия и Нова Зеландия. Като самостоятелен артист, Морган е участвала в такива забележителни сцени като „Hollywood Bowl“, Джаз фестивала в Монреал, Карнеги Хол, Център Кенеди и др.  Тя продължава да възхищава публиката по целия свят чрез магнетичните си изпълнения на живо в своето световното си турне, част от което е концерта й у нас.

Билети за концерта се продават в мрежата на Eventim, бензиностанции OMV, касата на The Mall и онлайн от www.eventim.bg.