Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

                                  

НЯМА ТАКОВА ШОУ

Спектакъл на НЕШКА РОБЕВА,

С  участието на "Нешанъл арт" и КХГ "Левски"

 

            В една от залите на "Герена" - в Клуба по художествена гимнастика /КХГ/"Левски", младите гимнастички, провеждат своите балетни занимания. В един момент нахлуват група танцьори, след тях момичета с различни уреди, треньори, музиканти, певци...

            Появяват се и гостите...

            Всички са учудени, какво става?

            Станало е това, което никога?! не се е случвало в нашата зала - поредното недоразумение.

       Променен е часът на генералната репетиция за Коледното празненство... И както винаги - всеки твърди, че е прав. Започва необичаен спор, в който участниците използват най-силното си оръжие. Докато едни размахват кърпички под звуците на народна музика, други започват да хвърлят бухалки и ленти, търкалят топки, хвърчат обръчи и въжета. Гостите, са меко казано стреснати, от темпераментната разправия...

            Възцарява се тишина, едва, когато една от най- малките гимнастички издига глас и запява, а съотборничките й заиграват между краката на по-големите. Всички аплодират, но редът вече не може да бъде възстановен.

            В артистичен безпорядък, достигащ често да абсурден комизъм, се редуват музика, песни, танци с уреди и без уреди... Всички са въодушевени от мисълта, че ще покажат най-хубавото, от това, което умеят, защото са обединени от една кауза - да помогнат на най-титулования клуб по художествена гимнастика в света - "Левски".

            Само "Левски". Без до него да се перчат имената на бивши величия...  

            Този самотник "Левски", който години наред чрез красотата на своите момичета, просълзяваше българите и изправяше света на крака пред трибагреника. Гостите аплодират, включват се в програмата, заявявайки своето пристрастие към малцината Дон Кихотовци останали в България. Кои са те? Разрешете ми да запазя изненадата за премиерата.

            А когато се включат и треньорките?!...

            Няма такова шоу!

            Не е имало и не може и да има. Защото нито програмата, нито участниците могат да бъдат копирани.

            Ако искате да се посмеете, да се порадвате на младостта, таланта и красотата на прекрасните български деца, заповядайте.

            И сами ще се убедите, че няма такова шоу!