Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Йосиф Кобзон

Вечер на руския романс за Деня на жената


На 6 март 2012 г., от 19.00 часа, в зала „България”, н.а Йосиф Кобзон ще представи Вечер на руския романс, по случай международния ден на жената. Живата легенда на руската сцена ще поднесе на обичаната от него българска публика и многобройните си почитатели у нас, популярни руски романси и вечни песни от своя репертоар.


Организатор на събитието е музикално-продуцентска компания „Жокер Медиа”.

Билетите за концерта ще бъдат в продажба от утре (10.01.2012 г.), на касите на НДК и зала „България”, както и на www.eventim.bg, на цени от 10 до 50 лв.

 

Медийни партньори на събитието са Дарик радио, Радио 1, Magic FM, в. „Дума”, в. „Република”, Kresly advertising, Prime screen, ИА „София Прес”, IA Cross, Metro media, TV1.


Н.а Йосиф Кобзон е роден в малкия украински град Часов Яр, Донецка област. В детството си бъдещата звезда на руската популярна музика пее в школа за художествена самодейност. Нееднократно е победител в областни и републикански олимпиади. Лауреат е на множество национални и международни конкурси и фестивали.
За своите 50 години на сцена, н.а Йосиф Кобзон осъществява гастроли в над 100 страни по света и има близо 40 албума. Певецът, признат като най-титулования артист на Русия, е провел и рекордните 12 концерта в един ден. Може би най-известната му песен и до днес остава "Мигове" от известния сериал "17 мига от пролетта". През годините, емблематичният н.а Йосиф Кобзон е бил отличен с десетки награди, ордени и медали както в неговата родина, така и по целия свят. 

Карта
  • Bulgaria Hall

    1 Aksakov str.
    1000 Sofia

    ul.%20Aksakov%201%2C%20Sofia%2C%20Bulgaria