Зареждане...

Дата на събитието

Детайли за събитието

Двама пианисти, шест кръга, Шопен срещу Лист, Дебюси срещу Шуберт, Черно срещу бяло.
Кой пръв ще премине финалната линия?
Публиката ще реши!

ЧЕРНО И БЯЛО СА ГОТОВИ ЗА БИТКА
Независимо дали те са приятели в реалния живот, милостта е последното нещо в съзнанието им, когато се състезават на сцената.
Спечелването на сърцата на аудиторията е единственото нещо, което е от значение!
Създадне от международно признатите пианисти Андреас Керн и Пол Цибис, ПИАНО БИТКАТА представя  дуото на един срещу друг на сцената, очарователно омагьосващи публиката с разнообразие от класически пиеси. Шоуто е разделено на няколко
кръга, всеки с определен музикален стил. Двама артисти, с напълно различни техники на изпълнение, дори ще стигнат степен да импровизират на пожеланите от Вас мелодии.
ВИЕ СТЕ СЪДИЯTA!

Състезанието не би било такова без жури и този път, ВИЕ ще бъдете съдия! Всички членове публиката се поканени да гласуват за изпълненията на пианистите и в крайна сметка ще увенчаят победителя.

Разбира се, вашето участие може да не се ограничи до това…
Отчасти сериозно класическо представление, отчасти забавно изпълнение на двама феноменални пианисти, PIANO BATTLE e уникален концерт, който радва както ухото, така и погледа на публиката.
Първоначално създаден за фестивала в Хонг Конг, PIANO BATTLE има поредица от разпродаденипредставления в Европа, Съединените щати и Азия, включително в Центъра за ориенталски изкуства в Шанхай, Центъра за изкуства в Сеул,  и открит спектакъл пред 6000 фенове в Тайван. Шоуто също е добре възприето в родната страна на пианистите, където Андреас Керн и Пол Циби са свирили за ентусиазирани аудитории в концертни зали и фестивали в цяла Германия – включително Beethovenfest Бон, Фестивалът Rheingau Musik, Фестивал "Музикален фестивал в Шлезвиг-Холщайн", Prinzregententheater Мюнхен и Берлинската Филхармония.

 

 

 

Карта
  • Bulgaria Hall

    1 Aksakov str.
    1000 Sofia

    ulitsa%20%22Aksakov%22%201%2C%20Sofia%2C%20Bulgaria