Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Двама пианисти, шест кръга, Шопен срещу Лист, Дебюси срещу Шуберт, Черно срещу бяло.
Кой пръв ще премине финалната линия?
Публиката ще реши!

ЧЕРНО И БЯЛО СА ГОТОВИ ЗА БИТКА
Независимо дали те са приятели в реалния живот, милостта е последното нещо в съзнанието им, когато се състезават на сцената.
Спечелването на сърцата на аудиторията е единственото нещо, което е от значение!
Създадне от международно признатите пианисти Андреас Керн и Пол Цибис, ПИАНО БИТКАТА представя  дуото на един срещу друг на сцената, очарователно омагьосващи публиката с разнообразие от класически пиеси. Шоуто е разделено на няколко
кръга, всеки с определен музикален стил. Двама артисти, с напълно различни техники на изпълнение, дори ще стигнат степен да импровизират на пожеланите от Вас мелодии.
ВИЕ СТЕ СЪДИЯTA!

Състезанието не би било такова без жури и този път, ВИЕ ще бъдете съдия! Всички членове публиката се поканени да гласуват за изпълненията на пианистите и в крайна сметка ще увенчаят победителя.

Разбира се, вашето участие може да не се ограничи до това…
Отчасти сериозно класическо представление, отчасти забавно изпълнение на двама феноменални пианисти, PIANO BATTLE e уникален концерт, който радва както ухото, така и погледа на публиката.
Първоначално създаден за фестивала в Хонг Конг, PIANO BATTLE има поредица от разпродаденипредставления в Европа, Съединените щати и Азия, включително в Центъра за ориенталски изкуства в Шанхай, Центъра за изкуства в Сеул,  и открит спектакъл пред 6000 фенове в Тайван. Шоуто също е добре възприето в родната страна на пианистите, където Андреас Керн и Пол Циби са свирили за ентусиазирани аудитории в концертни зали и фестивали в цяла Германия – включително Beethovenfest Бон, Фестивалът Rheingau Musik, Фестивал "Музикален фестивал в Шлезвиг-Холщайн", Prinzregententheater Мюнхен и Берлинската Филхармония.