Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Иван Юруков представя моноспектакъла “ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗВА КУ”

на голяма сцена в “Сълза и смях” на 29 МАЙ от 21.30 ч.

 

 

   Любимецът на публиката от театъра и телевизионния екран – актьорът Иван Юруков ще представи своя симпатичен, забавен, смислен и славен моноспектакъл – “ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗВА КУ” на голяма сцена в театър “Сълза и смях”. Това ще се случи само на 29 МАЙ точно в 21.30 ч., когато чаровникът ще излезне съвсем сам на сцената, за да подхване публиката под ръка и всички заедно с лекота да се потопят в едночасово театрално приключение.

   Традиционно спектакълът се играе в залата на Нов театър НДК, но напоследък там се оказва тясно за всички желещи да срещнат на живо талантливият актьор. През февруари тази година спектакълът за първи път се срещна с публика извън страната. Игра се пред пълни салони в Лондон и Бирмингам. В края на този месец и началото на юни 2018 г. идва ред “Пилето, което казва ку” отново да полети зад граница, за да зарадва българите в Кьолн, Щутгард, Мюнхен и Франкфурт.

 

   Сценарият на “ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗВА КУ” е на Александър Урумов и е по сборниците му с разкази „Малкото име на дните” и „Тиква!”. Прекрасната музика е дело на Михаил Шишков – баща, а самият Иван Юруков се справя чудесно и в ролята на режисьор. Увлекателно, с лекота и премерено чувство за хумор, актьорът представя героят си – нощен пазач на секретен склад, който в хода на спектакъла ще видим в ролята на различни симпатични и чудати персонажи и ситуации. В продължение на малко повече от час, зрителят има възможност да си зададе въпроси, да си отговори евентуално на тях, да се забавлява и най-вече да развълнува себе си, партнирайки на Иван Юруков.

 

 

Последвайте Иван Юруков във Фейсбуктук.

Страницата на “Пилето, което казва КУ” - тук.

Присъединете се към събитието на 29 май  – тук.