Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Неповторимо шоу, суперколи, нестандартна обстановка и забавление до зори - на всичко това ще може да се насладите за първи път на открития декор St.Paul, в Киноцентър Бояна, на 17-ти Юни от 23:00часа !

 

Премиум Рали София - Свети Влас ще отпразнува 5-тата си годишнина, в обстановката на първото по рода си парти, с автомобилен привкус в България. То ще събере на едно място всички, които искат да прекарат една незабравима нощ, изпълнена с много емоции и адреналин.Във вашата компания ще бъдат автомобили, които са участвали в Ралитo, реквизитни и колекционерски коли, които са били част от филмовите продукции Expendables и The Hitman's Bodyguard и 900 конски сили в лицето на два дрифт автомобила от отбора на Mirafiori.

 

Специален гост-изпълнител ще бъде 100 Kila, който ще допринесе за атмосферата на партито с атрактивното си присъствие, заедно с DJ-ите Bumbo & Jana.

 

Станете част от автомобилното парти и се присъединете към неповторимото и уникално за Киноцентъра шоу, като закупите своя билет от eventim.bg.

 

Цена на билета: 10лв

 

не се допускат деца под 18