Зареждане...

Сортирай резултатите

location

eventseries

Описание

Efbet Eleven 30 Snooker Show – Ronnie O’Sullivan vs Stephen Hendry

 

Най-големите легенди в света на снукъра ще се изправят един срещу друг за няколко емблематични двубоя в България. Седемкратният световен шампион Стивън Хендри ще премери сили с петкратния световен шампион Рони О‘Съливан в Efbet Eleven 30 snooker show.

 

Двете най-големи легенди в света на снукъра ще зарадват първо своите почитатели в Пловдив на 5 септември от 20:00 часа в зала Колодрума. Ден по-късно (6-ти септември) на националния празник зала Универсиада в София ще посрещне двубоя от 20:00 часа.  Една от най-големите атракции се очаква да бъде в Бургас, където Рони и Хендри ще излязат един срещу друг в летния театър на 8 септември от 20:00 часа.

 

Цените на билетите са от 20 до 150 лева. Най-скъпите билети (ULTRA VIP-150лв) ще имат най-добро местоположение спрямо снукър масата. Притежателите на ULTRA VIP (150лв) и VIP (100лв) билетите ще получат картичка с автограф от двете легенди! Местата на най-скъпите две категории ще бъдат на специално пригодените трибуни до масата.

 

Efbet Eleven 30 snooker show – Ronnie O’Suliva vs Stephen Hendry ще се осъществи с подкрепата на Община София, Община Пловдив, Община Бургас и със съдействието на Efbet и Generali.