Зареждане...

Дата на събитието

Детайли за събитието

 
  ПОТВЪРДЕНО: ТИМАТИ ИДВА ЛЯТОТО ЗА КОНЦЕРТ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ!


Първите 200 бр. билета за уникалния лайв на CACAO Beach са на специална цена: 40 лв.

 

Както сам обеща, най-успешният руски RnB изпълнител ТИМАТИ ще се завърне отново у нас с уникален летен лайв в Слънчев бряг на една от най-желаните парти дестинации – CACAO Beach. Датата на предстоящото шоу, с което рапърът ще зарадва родните фенове, е 28 юли (събота). Билетите за събитието са вече в продажба в мрежата на Eventim на цена 50 лева, а първите 200 пропуска са на промоционална цена от 40 лева.

 

За втората си среща с българската публика ТИМАТИ обеща да подготви много нови изненади. Освен най-големите си хитове „Где ты, где я“, „Поколение“, „Лондон“, „Ключи от рая“, „Дорога в аэропорт“, „Баклажан“ и други, покорили музикалните класации не само в Русия, но и в цял свят, хитовият изпълнител ще представи и песни от новия си албум, премиерата на който предстои да е съвсем скоро.

 

Тимати feat. Григорий Лепс - Лондон (official video):

https://www.youtube.com/watch?v=djIAgcCnFmE

 

КОНЦЕРТЪТ НА ТИМАТИ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ е на 28 юли 2018 г. на CACAO BEACH. Начало 21:00 часа. Билети вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: 50 лева, а на място в деня на концерта: 70 лв.

***Early bird! Първите 200 билета са на промоционална цена – 40 лв.!

 

Организатор на събитието: MOKO Solution

 

 

Карта
  • CACAO BEACH

    .
    8240 SUNNY BEACH

    Cacao%20Beach%2C%20Sunny%20beach%2C%20Bulgaria