Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Само 40 щастливци на закрит концерт на „Тоника Домини”

 

Тоника Домини с концерт за най-верните си почитатели.

 

Само 40 души от цялата страна ще слушат групата на живо този януари.

„Тоника Домини” ще осъществи голямата мечта на най-вярната си публика – близка среща с любимците си

 

Виолета Гюлмезова, Красимир Гюлмезов и Ева Найденова от „Тоника Домини“ ще изнесат ексклузивен акустичен концерт с името „ТОНИКА ДОМИНИ UNPLUGGED” на 18 януари във Фабрика 126.

 

След концерта изпълнителите на „Нека да е лято” и още много любими песни на българите ще отговарят на въпроси и имат възможност да се срещнат и да поздравят цялата публиката, както и да подпишат CD, и да запечатат това уникално изживяване със снимка. Това е емоцията, която не може да изпитате на масов концерт, а само на интимния акустичен концерт „ТОНИКА ДОМИНИ UNPLUGGED” във Фабрика 126 на 18 януари 2018г.

 

Изтънченият акустичен концерт с компресирана, дълбока и нежна музика е уникален по рода си и страхотен новогодишен подарък за най-големите фенове от любимото трио на всички българи „Тоника Домини”.

 

„Закритият акустичен концерт „ТОНИКА UNPLUGGED” е музикално изживяване, което е специално организирано за вас, най-верните фенове на „Тоника Домини” – вие сте нашето вдъхновение и заслужавате специален подарък от нас!”, споделят Виолета Гюлмезова, Красимир Гюлмезов и Ева Найденова.

 

Мега ексклузивното събитие ще бъде във Фабрика 126, в изключително стилна и модерна обстановка, която ще ви пренесе в друг свят и ще ви остави без дъх.

 

За единственото по рода си събитие в България с уникално акустично звучене, залата във Фабрика 126 ще бъде без абсолютно нито едно мъртво пространство и всяка седалка е главно място за слушането и взаимното усещане с музикалната програма, където за първи път между публиката и група „Тоника Домини” няма да има никакви граници.

 

Всеки, който иска да се наслади на това уникално, интимно и невероятно изживяване с любимците си от група „Тоника Домини”, може да закупи билети в мрежата на EVENTIM.BG:

 

Но побързайте, защото местата за ограничени. САМО 40!!!