Зареждане...

Дата на събитието

Детайли за събитието

Tази година музикалният фестивал Vola Open Air ще е през юли! Датите са 28 и 29 юли!

За шеста година връх Околчица, Врачански Балкан, ще е домакин на музикалния фестивал! През годините Vola Open Air се превърна в устойчив проект с дългосрочно развитие, в сътрудничество с дирекция ПП Врачански Балкан и Община Враца.

За сега, организаторите разкриват, че подготвят качествена музикална селекция и активности за свободното време. Световни имена от електронната сцена отново ще заемат централно място в музикалната програма. Първите участници ще бъдат обявени в средата на месец март. 

Ранните билети за двата фестивални дни са вече в мрежата на Ивентим на цена едва 15 лева, но само до 20-ти април 2017.

 

 

Line up

SpectraSoul

 Озвучаващи клубове и фестивали по целия свят, световно-признатите умения, съблазнителното творчество и болезнено гладките смесителни способности на SpectraSoul е спечелило заслужената им слава и ги нареждат сред скъпоценните камъни в короната на днешната Drum & Bass и Electronica сцени.

 

Subfactor

 А може би просто не сте попаднали на емблематичното предаване за електронна музика, което се случва под шапката на националното радио и програма Бинар. Нека изясним няколкото факти около Subfactor, а именно: двама водещи – Веселин Бързанов и Петър Миладинов (Pierre), над 160 предавания и подкастове с български и чуждестранни продуценти и диджеи, участия на градски фестивали и организатори на дузина клубни мероприятия в столицата. И двамата са влюбени в електронната музика от миналия век, от което и присъщия разнообразен стил и любими артисти. На Vola Open Air 2017, предаването ще се разположи на собствена сцена, където освен двамата водещи ще можете да чуете и Martu – live.

 

Saturated Pixels

Един свят движен от припокриващи минималистични мелодии, еклектични барабани, плаващи синтетични накладки плюс китара и бас, които дават едно по-сурово настроение за цялостното електронно звучене.

Saturated Pixels са:Любомир Брашненков и Ангел Додов, към техните концерти се присъединява и Спартак Йорданов- SpartArt – визии 

Визиите му са с абстрактно-експресивни сюжети. Използва течности, пигменти, субстанции и различни материали. Експериментира с живопис под камера.

 

Vagabond

Vagabond е DJ, музикант и продуцент базиран в София и работещ върху широк спектър от музикални стилове като фънк, брейкс, трип хоп и дръм енд бейс.

 

Oto

 През 2008 Oto се присъединява към екипа на Groovy Sessions, авторско предаване по радио Нова, представящо всяка неделя, най-доброто от независимият музикален свят. Oto взима дейно участие и в клубните вечери, които организира предаването през периода 2007-2010. Той пуска редом до артисти като Bonobo, TM Juke, Diesler, Dub Pistols, Mister Т, Rosalia De Souza, Kormac, Robert Luis, Palov & Mishkin, Bebel Gilberto, Rob Garza (Thievery Corporation), Philippe Cohen Solal (Gotan Project) и др.

В днешни дни диджей сетовете му включват фънк, хип-хоп и брейкз, примесени с латин, боса и бразил звучене.

 

Drumset Vision

 Проектът е една интересна колаборация между Dj Unkle Billy и Julydrummer. 

Двамата врачани залагат на аудио-визуалната си концепция, която е синхронизирана с живи ритми и брейкове.За тазгодишното издание на Vola Open Air двамата врачани готвят сет, който ще е по-различен и тематичен за басовото звучене на фетивала.

 

Tekniq

Tekniq е български DJ, който живее и твори в София.

Вдъхновен от hip-hop и grime културата, миксовете му са еклектични и целят да разкажат история, варираща от мелодично funky garage звучене до по-натегнати bass звуци.

Бил е на сцена с артисти като Roy Davis Jr., Emalkay, D Double E, Rudimental, Kink, Redlight и много други.

 

Vasquez NZ

Vasquez NZ вече дълги години живее в Нова Зеландия. Цялостното му развитие като Дръм и Басс фен и в последствие – артист, е преминало в островната държава.Именно там изпълнителят се запознава със стила и решава, че ще се занимава с него и като DJ, с което става и част от местното SUB:BASS крю в Уелингтън.

Карта
  • Връх Околчица

    Природен парк Врачански Балкан
    3000 Враца

    Vratsa%2C%20Bulgaria