Ahat  - Билети

Ахат


 

Ahat

Получете известие, когато билетите бъдат налични.

Получавай актуална информация за изпълнителите директно на своя имейл

Няма налични коментари.

Няма налични коментари от фенове за Ahat. Бъди първи, напиши коментар и го сподели с останалите.

Информация

Легендарната група Ахат се завръща на българската сцена!


Вместо "Последният поход", музикантите решиха да се съберат отново, и този път да продължат напред. Те възобновиха своята концертна дейност и след няколко участия през летния сезон, останаха вдъхновени и окрилени от топлото посрещане на публиката!


За да отпразнува своето завръщане, през ноември месец , групата ще направи национално турне, което ще включва градовете: Благоевград-10.11, Пловдив-11.11, Бургас-13.11, Варна-14.11, Русе-16.11 и Велико Търново-17.11. Концерт в София ще има следващата година. Ще бъде със симфоничен оркестър и много други гости изпълнители. Специален гост на всички концерти от турнето на Ахат ще бъде легендарния Джо Лин Търнър ( Rainbow, Deep Purple). Той ще излиза в средата на концертите и заедно с Ахатите ще изпълнява някои от великите хитове на групите, с които е световно популярен и търсен и до днес.


Ахат ще свирят само класики, като ще има и изненади, но не кавъри! На самостоятелните концерти на групата никога не е имало компромиси! Ще има брилянтен звук, красиво сценично осветление, ефекти, видео стени и всичко необходимо за провеждането на един перфектен рок концерт! Ще има бира, безалкохолни и мърчендайз, а след концертите, Ахат и Джо Лин Търнър ще се срещат със желаещите за снимки и автографи фенове.


Заповядайте и бъдете с тях на концертите, за които дълго след това ще се говори, а един ден Ви ще можете да кажете... "И аз бях там"!!!    


Билети в мрежата на Eventim.                                                                                                                                                 


 
„Ахат“ е българска рок група, създадена през 1986 г.


Първата им документирана изява пред публика е на 22 декември същата година. През 1988 г. Ахат записват песента си „Черната овца“, която остава една от най-ярките емблеми на българския хеви метъл. През лятото на следващата година групата издава дебютния си албум „Походът“. През 1994 г. издават „Изпод руините“.