Ahat  - Билети

Ахат


 

Ahat

Няма налични коментари.

Няма налични коментари от фенове за Ahat. Бъди първи, напиши коментар и го сподели с останалите.

Информация

Легендарната група Ахат се завръща на българската сцена!


Вместо "Последният поход", музикантите решиха да се съберат отново, и този път да продължат напред. Те възобновиха своята концертна дейност и след няколко участия през летния сезон, останаха вдъхновени и окрилени от топлото посрещане на публиката!


За да отпразнува своето завръщане, през ноември месец , групата ще направи национално турне, което ще включва градовете: Благоевград-10.11, Пловдив-11.11, Бургас-13.11, Варна-14.11, Русе-16.11 и Велико Търново-17.11. Концерт в София ще има следващата година. Ще бъде със симфоничен оркестър и много други гости изпълнители. Специален гост на всички концерти от турнето на Ахат ще бъде легендарния Джо Лин Търнър ( Rainbow, Deep Purple). Той ще излиза в средата на концертите и заедно с Ахатите ще изпълнява някои от великите хитове на групите, с които е световно популярен и търсен и до днес.


Ахат ще свирят само класики, като ще има и изненади, но не кавъри! На самостоятелните концерти на групата никога не е имало компромиси! Ще има брилянтен звук, красиво сценично осветление, ефекти, видео стени и всичко необходимо за провеждането на един перфектен рок концерт! Ще има бира, безалкохолни и мърчендайз, а след концертите, Ахат и Джо Лин Търнър ще се срещат със желаещите за снимки и автографи фенове.


Заповядайте и бъдете с тях на концертите, за които дълго след това ще се говори, а един ден Ви ще можете да кажете... "И аз бях там"!!!    


Билети в мрежата на Eventim.                                                                                                                                                 


 
„Ахат“ е българска рок група, създадена през 1986 г.


Първата им документирана изява пред публика е на 22 декември същата година. През 1988 г. Ахат записват песента си „Черната овца“, която остава една от най-ярките емблеми на българския хеви метъл. През лятото на следващата година групата издава дебютния си албум „Походът“. През 1994 г. издават „Изпод руините“.