Зареждане...

Налични билети за Andre Rieu

Сортирай резултатите

location

Няма налични коментари.

Напиши своя коментар тук:

Няма налични коментари от фенове за Andre Rieu. Бъди първи, напиши коментар и го сподели с останалите.


Информация

АНДРЕ РИЙО ОБЯВЯВА ВТОРИ КОНЦЕРТ В СОФИЯ

Публиката поиска още веднъж  Краля на валса

Поради огромния  интерес и след напълно разпродадена зала, Андре Рийо обявява втори концерт в София - на  9 юни в  зала Арена Армеец.  Това става в деня, в който Краля на валса и неговият оркестър  "Йохан Щраус" ще свирят на стадиона в Мадрид преди голямата футболна среща от Шампионската лига между отборите на Аякс и Реал Мадрид.

Андре Рийо започна началото на годината силно като обяви 100-ия си концерт на големия площад  Ваерхоф  в Маастрихт. От 2005 година насам всяко лято холандецът изнася традиционните си концерти пред многохилядна публика в родния си град. Само през 2018 е събрал 150 000 свои фена от 80 страни на спектаклите си на открито. А за миналата година над 700 000 зрители са посетили неговите представления в турнето му от Европа до Австралия.

Грандиозните спектакли за този сезон  в София са с  нова и изненадваща програма. Повече валсове и много емоции обещават от мениджърския екип. Милионите фенове на холандския маестро от цял свят очакват новия диск на музикантите, който трябва да се появи на 22  март. Той ще се нарича Romantic Moments, като ще има и дивиди със заглавие Любов в Маастрихт.

Концертите на харизматичния Рийо доставят цветна емоция и удоволствие за сетивата. Те са пищно и жизнерадостно съчетание от добре познати класически и произведения и популярни мелодии, изпълнения на известни солисти от различни националности, изненади, фин хумор и неповторимото присъствие на маестрото. Рийо владее настроението и на публиката, и на 60-те музиканти от оркестъра „Йохан Щраус” с аристократичното си излъчване и мощен позитивизъм.

С над 500 платинени награди, милиарди гледания в YouTube и повече от 3 700 000 последователи  във Facebooк Андре Рийо е един най-аплодираните, атрактивни и продавани артисти в света.

Партньор на концертите от българска страна е промоутърската агенция БГ Саунд Стейдж. 

 

Андрè Лео̀н Марѝ Никола̀ Рийо̀ (на нидерландскиAndré Léon Marie Nicolas Rieu) е нидерландски цигулар и диригент от валонски произход.

Известен е като възродител на валсовата музика по света. Постига търговски успехи с ръководения от него оркестър „Йохан Щраус“. В съпоставителен план, той издига класическата музика до постиженията на най-големите поп и рок състави в индустрията. Почетен е като Рицар на Ордена на Нидерландския лъв (в Нидерландия), Рицар на Ордена на изкуствата и литературата (във Франция), както и с Почетен медал (в родния Лимбург).


Билетна аларма

Научете първи за предстоящите събития.

Получавай актуална информация за изпълнителите директно на своя имейл