КАМЕН ДОНЕВ представя: Възгледите на един учител ЗА СИЛАТА НА СЛОВОТО

КАМЕН ДОНЕВ представя: Възгледите на един учител ЗА СИЛАТА НА СЛОВОТО  - Билети

Няма налични коментари.

Няма налични коментари от фенове за КАМЕН ДОНЕВ представя: Възгледите на един учител ЗА СИЛАТА НА СЛОВОТО. Бъди първи, напиши коментар и го сподели с останалите.

Информация

Драматичен театър – Пловдив и

Камен Донев представят ЛЕКЦИЯ 3

Възгледите на един учител ЗА СИЛАТА НА СЛОВОТО

Съдържанието, формата, намеренията и видоизмененията

***

Всички наши копнежи, желания и надежди често потъват в бездната на времето или повяхват в задуха на ежедневната дребнавост. И така, човекът, попреминал зрялата възраст, един ден се събужда и пита сърцето си: „Успях ли да направя това, което исках… щастлив човек ли съм… спокоен ли е духът ми…“

Има едно огънче в човека, което винаги го кара да прави това, което трябва. То не се интересува от логиката, дали е правилно или не, днес ли да го сторя или утре… Това огънче напълно безотговорно и честно просто гори, осветявайки същината на дадения човек.

В крайна сметка се оказва, че единствената утеха на човека е добрата дума. Връщайки се назад в живота си, виждаш колко важно е било да бъдеш чут и да чуеш човека срещу теб. Разбираш силата на словото, която е несравнима с която и да било друга сила. Осъзнаваш величието на човешкия дух, издигнал се високо благодарение на словесността.

Камен Донев

Участват: Людмил Стойнев, Петър Миланов, Димитър Тишев, Ева Перчемлиева – Тъканова, Кръстина Кокорска – КРИСТА, Александра Борисова, Ива Григорова, Виолета Донева, Ивайло Иванов, Росен Чепилски, Патриция Пъндева, Красимир Василев и Камен Донев.