Зареждане...

Налични билети за DREAM THEATER

Сортирай резултатите

Място

Няма налични коментари.

Напиши своя коментар тук:

Няма налични коментари от фенове за DREAM THEATER . Бъди първи, напиши коментар и го сподели с останалите.


Информация

Американските прогресив метъл богове DREAM THEATER ви канят на един бомбастичен концерт в Зала 1 на НДК в София на 3 юли 2019.

Той се организира от радио ТАНГРА МЕГА РОК и е част от световното турне 'Distance Over Time' по повод дългоочаквания четиринайсети студиен албум на групата. 

Шоуто ще бъде продължително, защото заедно с нови парчета, се очаква групата да изсвири и ЦЕЛИЯ ЛЕГЕНДАРЕН ‘Metropolis Pt. 2: Scenes From A Memory’ по повод 20-ата годишнина от неговото излизане. Това наистина ще бъде една незабравима вечер, която не искате да изпуснете!

Новият албум на DREAM THEATER се казва 'Distance Over Time' и ще излезе на 22 февруари. 

Записите са продуцирани от китариста ДЖОН ПЕТРУЧИ, смесени от БЕН ГРОС и мастерирани от ТОМ БЕЙКЪР.

Според ПЕТРУЧИ, от гледна точка на звука - това е най-добрият албум, който DREAM THEATER някога са правили. 

"Целта ми като продуцент беше да се опитам да направя най-добре звучащия албум на DREAM THEATER, който някога сме създавали - така че, слушателят да бъде обгърнат от музиката. Много исках, този албум да е отражение на духа, радостта и страстта, с които подходихме към правенето му. Стараех се, когато го чуете, да усетите органичната същност, ярко изразена самоличност и сурова енергия, които групата успя да произведе в студиото. И мисля, че успях."

 

DREAM THEATER ще започнат представянето на 'Distance Over Time' с турне в Северна Америка. То ще продължи седем седмици - от 20 март в Сан Диего до 4 май в Мексико сити.

 

И след това, групата идва и в Европа - концертът в София е на 3 юли в Зала 1 на НДК.

!!! За концерта на DREAM THEATER в Зала 1 на НДК в София - всеки билет е за точно определен ред и място. За удобство на всички посетители и ценители на музикалното изкуство, деца няма да могат да стоят в скута на своите родители. Поради тази причина, за този концерт, няма безплатни билети за деца!

„Дрийм Тиътър“ (Dream Theater) е прогресив рок / прогресив метъл група в БостънСъединени американски щати.

Създадена е през 1985 г. под името „Маджести“ от тримата студенти Джон ПетручиДжон Миунг и Майк Портной от Музикалния колеж Бъркли в Бостън. „Дрийм Тиътър“ е сред най-изтъкнатите представители на жанра прогресив метъл. За музиката на групата са характерни необичайната структура на композициите със смяна на ритъма, сложните инструментални партии и високото изпълнителско майсторство на музикантите.


Билетна аларма

Научете първи за предстоящите събития.

Получавай актуална информация за изпълнителите директно на своя имейл