Ed Sheeran

Ed Sheeran  - Билети

Британски певец, музикант и текстописец.

Няма налични коментари.

Няма налични коментари от фенове за Ed Sheeran. Бъди първи, напиши коментар и го сподели с останалите.

Информация

Едуард (Ед) Кристофър Шийрън (на английски: Edward Christopher „Ed“ Sheeran) е британски певец, музикант и текстописец.


ED SHEERAN В БУКУРЕЩ


ПРОДАЖБИТЕ СТАРТИРАТ НА 27 СЕПТЕМВРИ В 12 Ч.


ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ


В хода на пускане на турне в продажба, много често се появяват въпроси относно събитията и продажбата на билети. Ние успяхме да направим този наръчник с цел да Ви улесним и да Ви напътстваме през целия процес. Ние работим усилено и правим всичко по силите си, за да достигнат билетите до истинските фенове.


 


Каква е номиналната стойност на билетите? 


Правостоящи: 199 RON / Седящи места: 399 RON, 299RON + 15 RON такса за доставка или 3 RON  на заявка за получаване от офис на Ивентим.


 


Какво е вторичен пазар и препродаване на билети?


Вторичният пазар е закупуването на билети на тяхната номинална стойност и препродаването им на по-високи цени чрез различни методи и уебстраници, лишавайки по този начин истинските фенове от шанса си закупят билети на номиналната им стойност.


 


Персонализация


МОЛЯ ПРИ ПОКУПКА ВЪВЕДЕТЕ ИМЕТО СИ НА ЛАТИНИЦА!


САМО В ТОЗИ СЛУЧАЙ ТО ЩЕ СЕ ИЗПИШЕ ПРАВИЛНО ВЪРХУ БИЛЕТА И ЩЕ БЪДЕТЕ ДОПУСНАТИ ДО СЪБИТИЕТО!


За да може да се предотврати вторичния пазар, абсурдните цени и измама, билетите се продават поименно, което означава, че името на поръчителя ще бъде принтирано на билетите.


Поне фамилното име, принтирано на билета трябва да съответства с представения документ за самоличност. Второто (също и третото и четвъртото) лице получава достъп до събитието само по същото време, в което лицето – поръчител се идентифицира. Лицата трябва да носят със себе си също и документ, доказващ резервацията, в случай на изискване.


Това означава, че при закупуване на билети, всеки един от тях ще бъде персонализиран с Вашето име. На входа на събитието всяка група (с максимален брой от четири члена) трябва да влезе заедно, тъй като на билетите ще бъде разпечатано единствено името на купувача.


Организаторът запазва правото си да проверява документите за идентификация на входа на сградата. Моля, носете със себе си валидни лични документи и влизайте заедно с Вашите приятели и роднини, с които сте закупили билетите.


 


Къде мога да закупя своя билет на „номинална стойност“?


Продажбата на билети стартира на 27-ми септември / 12:00 часа ексклузивно на www.eventim.ro


Само чрез www.eventim.ro (както и останалите страници на Eventim в цяла Европа) можете да вземете Вашия оригинален билет за събитието.


 


Колко билета мога закупя?


Лимитът на билети е 4 (четири) за една заявка/транзакция/клиент


Търговската препродажба, както и частната препродажба на билети на по-висока цена е строго забранена.


Организаторът или Eventim имат правото да отменят заявки на клиенти, ако купувачът наруши правилата, зададени от организатора или се опитва да ги заобиколи (нарушение на количеството билети на купувач, в условията на документите, в частност забраната за препродаване на билетите, опит за достъп без проверка и регистрация, използване на повече от един профил на купувача и т.н.)


 


Как мога да заплатя билетите си?


Можете да изберете удобния за Вас метод на плащане на следната страница: http://www.eventim.ro/en/payment_methods/


 


Но ако ние сме по-голяма група/семейство?


За съжаление, трябва да направите втора заявка с друго потребителско име, друга кредитна/дебитна карта или други данни спрямо останалите начини на плащане, посочени на www.eventim.ro


 


Мога ли да закупя билети като подарък?


Билетите се продават само в персонализиран вид, което означава, че името на купувача се разпечатва на самия билет. Името, записано по време на изготвянето на заявката, трябва задължително да съвпада с показания документ за идентичност. За повече информация, свържете се с нас на и-мейл: contact@eventim.ro


 


Какви са изискванията за допускане до събитието?


За да имате достъп до концерта трябва да носите със себе си Вашите билети, потвърждение за закупуване и валиден документ за идентичност.


 


Какви са възрастовите ограничения?


Всички възрастови ограничения могат да бъдат видени на уебстраниците за закупуване на билети. Нямат право на достъп лица под 6-годишна възраст. Билетите са поименни. Повече информация относно достъпа до събитието ще намерите на страницата на Eventim.


 


Позволени ли са камери и фотоапарати?


Професионалните камери, фотоапарати и други записващи устройства са строго забранени. Устройствата за лична употреба, както и камери на смартфони са позволени.


 


Няма да успея да присъствам на събитието. Какво мога да направя?


Моля, свържете се с нас на contact@eventim.ro


 


Кога ще мога да получа билетите си?


Мобилните билети, както и „print@home“ билетите няма да бъдат достъпни за това събитие. Билетите ще бъдат разпечатвани и изпращани до клиентите след като е извършено плащане.


 


Кога трябва да бъдем на мястото на събитието?


Моля, бъдете навреме. Вратите ще се отворят точно в 16:00. Възможно е да има закъснения поради пътен трафик или проверката на входа на събитието.


 


Закупих си билети от неупълномощен вторичен уебсайт и достъпът ми е отказан. Какво мога да направя, за да си получа парите обратно?


Ще Ви бъде издадено официално писмо, заверяващо отказания Ви достъп, чрез което можете да се опитате да възстановите сумата от билетите. За целта моля, обърнете се към уебсайта, от който са закупени билетите.


 


Как мога да закупя билети за човек с увреждания?


-        За децата в неравностойно състояние и техните придружители ще бъдат предоставени безплатни билети за концерта в случай че има наличност.


-        Възрастни в тежко неравностойно положение и техните придружители ще имат безплатен достъп, както следва:


Хора със сериозни увреждания (1-во ниво) и техните придружители ще имат безплатен достъп до събитието, в случай че има наличност на билети.


Хора с изразени увреждания (2-ро ниво) ще имат безплатен достъп до събитието, в случай че има наличност на билети


 


Билети за хора с увреждания са достъпни на contact@eventim.ro и на телефон +40 1951


 


Ако имате други запитвания?


Моля, свържете се с нас на имейл:  contact@eventim.ro