ГЕОРГИ ХРИСТОВ - ДВЕ ЦЕЛУВКИ - Турне 2023  - Билети

ГЕОРГИ ХРИСТОВ - ДВЕ ЦЕЛУВКИ - Турне 2023

Налични билети за ГЕОРГИ ХРИСТОВ - ДВЕ ЦЕЛУВКИ - Турне 2023

Сортирай резултатите

Няма налични коментари.

Няма налични коментари от фенове за ГЕОРГИ ХРИСТОВ - ДВЕ ЦЕЛУВКИ - Турне 2023. Бъди първи, напиши коментар и го сподели с останалите.

Информация

 “ДВЕ ЦЕЛУВКИ” - концерт на ГЕОРГИ ХРИСТОВ


С нов впечатляващ и разтърсващ концертен формат ще зарадва своите почитатели голямата поп - звезда на България, ГЕОРГИ ХРИСТОВ! Името на грандиозното турне е „ ДВЕ ЦЕЛУВКИ” и е в резон с новата му песен “Две целувки”, която се отличи със забележителен успех още с първото й представяне! Емблематичният концерт ще премине в красива и чувствена вечер от преживявания в песни на великия изпълнител. Насладата ще разлее от новите му хитове през популярните незабравими до някой не толкова познати парчета.


Ще имате възможност да бъдете близо до своя любим изпълнител, до този голям глас, а знаете, че това ескалира винаги до взривяваща емоция, песни и танци!

Ще се потопите в искреността на чувствените текстове, оригиналността на поднасяне, харизматичното присъствие и на незабравимия темперамент.

Любимите песни, съчетани с вълшебния му глас ще стоплят като огнище добротата в душата ви и ще катализират бурна, щастлива емоция! Това ще е и посланието на турне 2023г.г. на великия Георги Христов – добрина и щастие!