ГРАФА - Билети

Сортирай резултатите

Място

Дата

Няма налични коментари.

Няма налични коментари от фенове за ГРАФА. Бъди първи, напиши коментар и го сподели с останалите.

Информация

Графа – концерти „Ти Грееш!“ 


Важна информация!🔥

Всички билети за концертите #ТиГрееш на стадион “Юнак” в София са за седящи места на терен и трибуни.

Схемата на стадиона е съобразена с всички противоепидемични изисквания за безопасност!


Графа обяви, че това лято му предстоят концерти на откритите сцените в пет български града – София, Велико Търново, Варна, Пловдив и Бургас. Изпълнителят на едни от най-популярните български песни е известен с успешните си гигове, които оставят незабравими емоции у феновете му.

Годината за Графа започна с очакването за първия му концерт на стадион „Българска армия“. Covid-19 обаче промени графика на целия свят, включително и плановете на екипа на изпълнителя за концерта.

В началото на юни Графа и музикалната компания Монте Мюзик обявиха, че адаптират концертната си програма, за да гарантират сигурността на зрителите. Концертът на „Българска армия“ се преформатира в четири събития на стадион „Юнак“. Датите са 14, 15, 16 и 17 юли. Феновете вече презавериха билетите си от „Българска армия“, а от Eventim пуснаха в продажба останалите места за датите в София.

На 22 юли Велико Търново ще посрещне Графа и музикантите му на сцената на Летния театър, следват Варна – Летен театър на 26 юли, концертът в Античния театър в Пловдив е на 30 юли, последно е събитието в Летния театър в Бургас – 3 август. Билетите вече са в продажба в мрежата на Eventim.

Поредицата от концерти на открито на Графа е обединена от слогана „Ти грееш“. Песента и видеото разказват с усмивка за истински важните неща в живота, които ни дават смисъл и надежда, въпреки трудните моменти.