Irish dance show RHYTHM OF THE DANCE

Irish dance show RHYTHM OF THE DANCE  - Билети

Сортирай резултатите

Няма налични коментари.

Няма налични коментари от фенове за Irish dance show RHYTHM OF THE DANCE. Бъди първи, напиши коментар и го сподели с останалите.

Информация

НАЦИОНАЛНО ТАНЦОВО ШОУ НА ИРЛАНДИЯ

Легендарното танцово шоу RHYTHM OF THE DANCE, едно от трите най-добри Ирландски шоута на нашето време, ще се проведе на 12 октомври 2023г. в НДК. Публиката ще се наслади на пленителен коктейл от автентични Келтски мелодии, Ирландски танци, музика на живо и хипнотизиращо пеене.

Невероятната енергия, изящната елегантност и еднообразието на движението, съчетанието на фолклорни елементи имодерния ритъм на метрополис – всичко това прави RHYTHM OF THE DANCE едно от най-популярните и търсени представления в света.

ЛИДЕР В СВЕТА НА ИРЛАНДСКИТЕ ТАНЦИ

“Rhythm оf the Dance” – е лидер в света на ирландския танц, като се стреми да запази целостта на своите традиции, като същевременно представя танца в най-съвременната му форма. “Rhythm оf the Dance” е танц, музика, театър, импровизация, иновативни специални ефектии спираща дъха светлина, зашеметяваща зрителя със своя мащаб и гениално майсторство. Това е абсолютно задължително!