LUCY DIAKOVSKA  - Билети

Людмила Дяковска
 

LUCY DIAKOVSKA  @ Oeticket.com

Получете известие, когато билетите бъдат налични.

Регистрирайте се на eventim.bg билетна аларма и ще научите първи за концерта на вашата любима звезда.

Няма налични коментари.

Няма налични коментари от фенове за LUCY DIAKOVSKA . Бъди първи, напиши коментар и го сподели с останалите.

Информация

                                     

 "АВЕ МАРИЯ"

Коледен концерт на Плевенска Филхармония със солист Люси Дяковска

 

“Аве Мария” - молитвата, която отправяме към святата Божия майка, е коледния подарък на Люси Дяковска за родната публика. 

Магнетичната певица ви кани на концерт, посветен на най-светлите празници. Емблематични песни за Коледа и Нова година от всички краища на света, музикални шедьоври от Италия, Франция, Англия, Америка, България, Русия, истории за любов и надежда подгряват празничното настроение и разказват приказка, в която всеки иска да е главен герой!
След огромния успех на концерта миналата година със Софийската Филхармония с две напълно разпродадени зали, Люси се завръща във великолепната Зала България я София и Зала 1 на Фестивалния Конгресен Център във Варна. На сцената тя ще си партнира с Плевенската филхармония, с която за последно разтърсиха Зала 1 на НДК и ДКС Варна с концерта "Най-доброто от Андрю Лойд Уебър” през месец май. Зрителите в София ще имат великолепната възможност да се насладят и на Националния филхармоничен хор с диригент Славил Димитров, който ще партнира за втори пъъ на Люси.

На диригентския пулт застава младият Димитър Косев. Въздействащите симфонични аранжименти са на Румен Бояджиев - син, Георги Милтиядов и Константин Добройков.

 

Празнувайте Коледа с Люси Дяковска и Плевенска филхармония!

Билетите са в продажба в мрежата на EVENTIM.BG:
——————————————————————————————————————

Допълнителни каси за София:
- Касата на Зала БЪЛГАРИЯ  

 

Допълнителни каси за Варна:

-Касата на Фестивален Конгресен Център

-Театър Българан

 

Повече информация на тел. 0899/14 58 70

Людмила Любомирова Дяковска е българска поп певица, член на немската поп група "Ноу Ейнджълс".  Своята звездна кариера Люси започва чрез кастинга за Popstars в Хамбург през август 2000. Сформира се групата "Ноу Ейнджълс", заедно с още 4 певици, която за съвсем кратко време се превръща в най-известната попгрупа в Германия.