Ние сме Ку-Ку бенд

Ние сме Ку-Ку бенд  - Билети

Няма налични коментари.

Няма налични коментари от фенове за Ние сме Ку-Ку бенд. Бъди първи, напиши коментар и го сподели с останалите.

Информация

„ Ние сме Ку-Ку Бенд“ - едно незабравимо изживяване с най-емблематичните песни на групата.В 18:00 ч. ВРАТИТЕ НА ЗАЛАТА ЩЕ БЪДАТ ОТВОРЕНИ ЗА ПУБЛИКА!

Внимание!

За да Ви достави този концерт максимално удоволствие,

моля съобразете се със следните правила:

Притежанието на този билет удостоверява съгласието Ви:

1. Забранено е в района на концерта да се внася хладно и огнестрелно оръжие, тъпи и остри предмети с дължина над 50 см, лесно запалими продукти, както и флакони под налягане, стъклени и пластмасови бутилки и други видове съдове съдържащи различна по вид течност.

Организаторите не носят отговорност за съхраняването на забранени предмети!

2. Забранено е в района на провеждане на концерта да се продават незаконно произведени касети, дискове, фланелки и други. Всички такива ще бъдат конфискувани.

3. На концерта няма да бъдат допускани лица под въздействието на наркотици или алкохол.

4. Концертът ще се състои независимо от метеорологичните условия. Ако вали дъжд – моля, използвайте дъждобрани. Внасянето на чадъри е забранено.

5. Моля, купувайте билети от обявените на афиша места. Лицата, заловени да продават фалшиви билети ще бъдат предавани на полицията за разследване.

6. Ако се наложи отмяна на концерта, организаторите ще обявят това по медиите, като посочат и местата за връщане на билети. Те си запазват правото за промяна на датата и мястото на концерта.


7. „ Родителите, настойниците, попечителите или другите лица, които полагат грижи за дете, са длъжни да го придружават на обществени места след 20,00 ч., ако детето не е навършило 14-годишна възраст, съответно след 22,00 ч., ако детето е навършило 14-, но не е навършило 18-годишна възраст.

(4) (Нова - ДВ, бр. 14 от 2009 г.) Ако родителите, попечителите или другите лица, които полагат грижи за дете, не могат да го придружат, те са длъжни да осигурят пълнолетно дееспособно лице за негов придружител на обществени места след 22,00 ч., ако детето е навършило 14-, но не е навършило 18-годишна възраст.“


 8. Деца под 7- годишна възраст влизат безплатно.