Роберто Фонсека и Нови Български гласове

Роберто Фонсека и Нови Български гласове

Няма налични коментари.

Няма налични коментари от фенове за Роберто Фонсека и Нови Български гласове. Бъди първи, напиши коментар и го сподели с останалите.

Информация

Номинираният за Грами пианист Роберто Фонсека от Buena Vista Social Club и носителите на Латино Грами хор Нови български гласове с диригент доц. д-р Георги Петков се завръщат в България след успешната си европейска премиера пред 3500 души на престижния фестивал Jazz In Marciac във Франция.

Да трансформираш българския фолклор през призмата на кубинската чувствителност и, от друга страна, да усетиш богатството и многопластието на авторската музика на този гениален кубински пианист, за да ги вплетеш в нещо ново и необикновено, е истинско музикално предизвикателство. Тук българският фолклор диша в огъня на кубинския джаз и се излива в една нова, завладяваща пулсация. Каним ви да я усетите на 30 юли в Пловдив - кино “Орфей”, на 2 юли във Варна - Летния театър и на 4 юли в София - зала “България”.

За повече информация и музика онлайн: www.jazz-plus.com [моля сложете връзка към https://jazz-plus.com]

Промоционална цена на билетите до 31.01.2023 само в мрежата на Ивентим

Концертът на Роберто Фонсека и Нови български гласове е част от проекта "Отвъд нотите", който се реализира с подкрепата на НФК - програма за “Възстановяване и развитие на частни организации”